BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUEFA 23 Nisan'da federasyonlarla görüşecek----

UEFA 23 Nisan'da federasyonlarla görüşecek

UEFA 23 Nisan'da federasyonlarla görüşecek
16 Nisan 2020 - 17:18 www.finansgundem.com

Korona virüs salgını nedeniyle askıya alınan liglerin son durumunu konuşmak için nisan ayı başında 55 üye ülke federasyonuyla bir toplantı yapan UEFA, 23 Nisan'da federasyonlarla yeniden toplanacak.

Tüm dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle Avrupa'da hemen hemen tüm ligler durduruldu. Yerel liglerin yanı sıra UEFA organizasyonları olan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi de askıda.

Futbolun geleceğini konuşmak için nisan ayı başında 55 üye ülke federasyonuyla toplantı yapan UEFA, benzer bir toplantıyı bu kez 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceklerini açıkladı.

UEFA İcra Komitesi, korona virüs salgınının Avrupa futbolu üzerindeki son gelişmelerini tartışmak üzere 23 Nisan'da bir video konferans toplantısı yapılacağını duyurdu. 23 Nisan'daki toplantı öncesi 21 Nisan'da ise 55 üye federasyonun genel sekreterleri ile video konferans görüşmesi gerçekleşecek. Görüşmelerde hem yerel hem de Avrupa liglerindeki gelişmeler ele alınacak.

Telekonferans yoluyla yapılan ilk toplantının ardından UEFA, federasyonlara sezonun tamamlanması yönünde tavsiyelerde bulunmuş, hatta ligleri bu haliyle tescil eden ülkelere yaptırımlar uygulanacağı söylenmişti. UEFA'nın ligleri tescil eden ülkelerin takımlarını Avrupa kupalarına almayacağı iddia edilmişti.

23 Nisan'da yapılacak olan görüşmenin yine telekonferans yoluyla olacağı aktarılırken, sezonun geri kalan bölümünün ne zaman başlanacağına dair bir karar çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)