BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÜcretsiz şarj istasyonları hizmete girdi----

Ücretsiz şarj istasyonları hizmete girdi

Ücretsiz şarj istasyonları hizmete girdi
19 Haziran 2013 - 14:37 www.finansgundem.com

ABD'nin New York kentinde ücretsiz şarj istasyonu uygulaması başladı

Amerikan cep telefonu şirketi AT&T ile ortak yürütülen proje kapsamında 25 şarj istasyonu şehrin belirli noktalarında faliyete girdi.
Sandy Kasırgası sonrasında yaşanan uzun süreli elektrik kesintilerinden hareketle ortaya çıkan uygulama, günlük rutin kullanımın yanı sıra olağanüstü hallerde vatandaşlara hizmeti hedefliyor.
Sahip oldukları paneller sayesinde gerekli enerjiyi güneşten sağlayan ve aynı anda 6 cep telefonu veya tablet bilgisayarı şarj edebilen istasyonlar, güneş enerjisi alamadığında depoladıkları enerjiyi kullanıyor. İstasyonlar rezerv enerjileriyle 30 cihazı sarj edebiliyor.
New Yorkluların ücretsiz yaranabildikleri pilot uygulamanın eylül ayına kadar devam etmesi, olumlu sonuç alınması durumunda kalıcı hale getirilmesi planlanıyor. İlk olarak Union Square, Central Park ve Fort Greene Park'ta başlayan uygulama, kalıcı hale gelmesi halinde şehir geneline yayılacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)