BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkUBS’ten dev fintek satın alımı----

UBS’ten dev fintek satın alımı

UBS’ten dev fintek satın alımı
27 Ocak 2022 - 09:13 www.finansgundem.com

UBS Group AG, ABD merkezli robot danışmanlık firması Wealthfront'u 1,4 milyar dolar nakit karşılığında satın almakta anlaştı.

İsviçre'nin en büyük bankası, anlaşmanın yönetim altındaki varlıklara 27 milyar dolardan fazla varlık ve ABD'de 470.000'den fazla müşteri ekleyeceğini açıkladı. İşlemin bu yılın ikinci yarısında tamamlanması bekleniyor.

Bankanın CEO'su Ralph Hamers yaptığı açıklamada, "Wealthfront'un yeteneklerini ve müşteri tabanını küresel yatırım ekosistemimize eklemek, ABD'deki işimizi büyütme yeteneğimizi önemli ölçüde artıracak. Varlıklı yatırımcılara ölçeklenebilir, dijital liderliğindeki bir varlık yönetimi çözümü sunma konusundaki uzun vadeli hedefimizi artıracak." dedi.

Eski bir ING Groep NV yöneticisi olan Hamers, daha fazla müşteri kazanmak ve dünyanın zenginlerine hizmetleri kolaylaştırmak için daha fazla teknoloji kullanma sözü verdi.

UBS 'James Bond' davasını ucuz atlattı

 

Deutsche Bank ve UBS’te başkanlar nasıl fark yarattı?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)