BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknoloji Twitter CEO’su Jack Dorsey günde tek öğün tüketiyor ----

Twitter CEO’su Jack Dorsey günde tek öğün tüketiyor

 Twitter CEO’su Jack Dorsey günde tek öğün tüketiyor
16 Ocak 2020 - 15:53 www.finansgundem.com

Twitter ve Square CEO / kurucu ortağı Jack Dorsey geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, günde bir öğün yemek yeme alışkanlığının olduğunu ve bazen tüm hafta sonu yemek yemeden durduğunu anlattı.

FİNANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Jack Dorsey yemek yememesini ‘aralıklı oruç’ olarak nitelendirirken odaklanmasına yardımcı olduğunu ve ufkunu açtığını belirtti.

Dorsey, The Wired dergisinin Youtube kanalında yayınlanan röportajında, her hafta toplamda sadece yedi öğün yediğini ve bunların sadece akşam yemeği olduğunu belirtti. Bu durum Dorsey’in hafta sonları da yemek yediği anlamına geliyor.

Dorsey akşam yemeklerinde balık, tavuk ve biftek içeren proteinlerin yanında roka, ıspanak salatası, kuşkonmaz ve Brüksel lahanası da dahil olmak üzere çok sayıda yeşillik tüketiyor. Meyveleri bitter çikolata ile birleştirerek akşam yemeğine tatlılar hazırlıyor.

Aralıklı oruç Silikon Vadisi ünlülerinde oldukça popüler. Terry Crews ve Jennifer Aniston gibi birçok ünlü isim daha önce bu diyeti uyguladıklarını belirtti.

Bazı uzmanlara göre 12 saatten daha uzun süre aç kalmak, özellikle belirli sağlık problemleri olan kişiler ve belirli ilaçları kullananlar için tehlikeli olabilir.

Dorsey ayrıca Wired'e her gün iki saat meditasyon yapmaya çalıştığını söyledi.

Eksantrik yeme alışkanlıklarına sahip tek teknoloji milyarderi Dorsey değil. Apple'ın kurucusu Steve Jobs gün içersinde aç kalıp sadece meyve, fındık, tohum ve tahıl tüketti. Microsoft kurucusu Bill Gates şirketin ilk günlerinde çalışırken yemek yemeğe zaman ayırmak istemedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)