BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTwitter çalışanları ofiste uyumaya başladı----

Twitter çalışanları ofiste uyumaya başladı

Twitter çalışanları ofiste uyumaya başladı
03 Kasım 2022 - 13:25 www.finansgundem.com

Musk'ın sıkı proje teslim tarihlerine uymak için çalışanlar ofiste uyumaya başladı. Yerde uyuyan bir Twitter yöneticisinin fotoğrafı sosyal medyada olay oldu.

Nisan ayından beri Twitter’ı satın almaya çalışan Elon Musk, nihayet geçtiğimiz hafta platformu almış ve hızla çalışmalara da başlamıştı. İlk iş olarak üst düzey yöneticileri gönderen yeni Twitter CEO’su, şirketin kalan çalışanlarını da zorlayan işler istiyor.

Milyarder iş insanı verdiği projeler için sıkı teslim tarihleri belirtirken, çalışanlar da buna uyum sağlamak için kelimenin tam anlamıyla gece gündüz demeden çalışıyorlar. Hatta bir Twitter yöneticisinin ofiste yerde uyuyan fotoğraflarının paylaşılması sosyal medyada olay oldu.

Twitter’ın ürün yönetimi direktörü Esther Crawford, bir uyku tulumunda konferans odasına benzeyen bir yerde bir masa ve bazı sandalyeler arasında, uyku maskesini takmış bir şekilde uyurken fotoğraflandı

Esther Crawford fotoğrafının paylaşıldığı tweet’i yeniden paylaşırken ise şunları yazdı:

“Bazı insanlar aklını yitirdiği için açıklayacağım: Zor şeyler yapmak fedakarlık gerektirir (zaman, enerji vb.). Dünyanın her yerinde yeni bir şeye hayat vermek için çaba sarf eden takım arkadaşlarım var, bu yüzden onlara görünmek ve takımı engellememek benim için önemli.

Twitter’da inanılmaz yetenekli ve hırslı insanlarla çalışıyorum ve şu anda normal bir zaman değil. Muazzam bir ticari ve kültürel geçişe 1 haftadan az kaldı. Biz #OneTeam’iz ve bunu göstermek için #LoveWhereYouWork hashtag’ini kullanıyoruz, bu yüzden #SleepWhereYouWork ile retweet’ledim. Aylardır çılgın bir kamu alımının ortasındayız ama devam ediyoruz ve gücümüz ve dayanıklılığımızla gurur duyuyorum."

Çalışanlar işlerini kaybedebileceklerinden korkuyor

Crawford, yaşadıklarını şirketin geçirdiği zor zamanlara bağlasa da Elon Musk, katı çalışma şartlarıyla tanınan bir patron.

Insider’ın haberine göre de Musk, çalışanlara; Twitter’ın kullanıcı doğrulama sürecinin elden geçirilmesi için 7/24 çalışmaları gerektiğini belirten bir mesaj göndermiş. Haberde, çalışanların projeyi hafta sonuna kadar tamamlayamama durumlarında işlerini kaybedebileceklerinden korktukları belirtiliyor.

Fotoğraf, sosyal medyada da yayılırken ofis katında uyumanın aşırı olduğunu düşünen kullanıcılardan tepkiler aldı.

Elon Musk, Twitter'ın tek yöneticisi oldu

 

Twitter'da mavi tikli hesaplar ücretli oluyor

 

Twitter'da büyük işten çıkarma hazırlığı

 

Elon Musk ile Twitter'da neler değişecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)