BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTutuklu piyanist için karar verildi----

Tutuklu piyanist için karar verildi

Tutuklu piyanist için karar verildi
24 Şubat 2017 - 17:03 www.finansgundem.com

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle "cumhurbaşkanına hakaret" iddiasıyla tutuklanan piyanist Dengin Ceylan, savcılığın itirazı üzerine tahliye edildi.

Geçen 14 Şubat’ta sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek evinde gözaltına alınan piyanist Dengin Ceyhan, sekiz günlük gözaltı sürecinin ardından tutuklanmıştı. Genç piyanist, Gezi Parkı eylemleri sırasında piyano çalmış, Soma katliamında yaşamını yitiren işçilerin çocuklarına burs vermeyi amaçlayan ‘Piano for Soma’ etkinliğine katılmış, kanun hükmünde kararnamelerle (KHK) ihraç edilen akademisyenlere de destek vermişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hikmet Dağdeviren27 Şubat 2017 09:51

    Brezilyada lula fa silvaya ne yaptı bu piyanist. Arkadaş salak zannediyo birileti bu milleti. Allah, ne plan yaptıysanız bininden bir sonuç çıkartırmasın. Başından sonuna hazımsızlık ve kudurma halinde olun. Artık kim olduğunuzu bilşyoruz. Hangi kılığa girerseniz girin.

  • Mert spk24 Şubat 2017 20:34

    Tutuklu piyanist nedir yahu adam bakkal olsaydı tutuklu bakkal serbest mi derdin.

  • Kayhan Koç24 Şubat 2017 20:19

    Borsa gündem haberi verirken ne güzel vermişsin, hakaret içeren rweetlere değinmemiş, ama Somalılara burs etkinliğine katıldı demişsin. Bundan bize ne eğer ne kadar mükemmel insan imajı vereceksen sor bakalım burs için toplanan paralar ne oldu.