BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTÜSİAD'dan Gezi Parkı açıklaması----

TÜSİAD'dan Gezi Parkı açıklaması

TÜSİAD'dan Gezi Parkı açıklaması
01 Haziran 2013 - 14:37 www.finansgundem.com

İş dünyasından Gezi Parkı olaylarıyla ilgili beklenen açıklama geldi

Türkiye bugün Taksim'de yaşanan protestolara kilitlendi. Olaylarla ilgili olarak iş dünyasının çatı örgütü TÜSİAD da bir açıklama yaptı. TÜSİAD'in açıklaması şöyle:
"Yeni ve Sivil bir anayasa ve şiddet ve terrör bağlantılı çözüm süreçlerinin umutla sürdürüldüğü bir ortamda beklenen, toplantı ve gösteri yürüyüşü dahil, temel hak ve özgürlüklerin en geniş anlamda kullanımını sağlayacak güven artırıcı politikalar ve tutumların önünü açmaktır. Sürecin başarısının ön şartı budur, sorumluluk hepimizindir.
Böyle bir beklenti içindeyken, Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve gelişen gösterilere olağanüstü orantısız güç kullanımı ve hoşgörüsüz müdahale kamu vicdanını yaralamakla kalmamış, toplumsal uzlaşma arayışında moral bozucu olmuştur. Toplumsal uzlaşmaya en çok ihtiyacımız olan içinde bulunduğumuz dönemde ilgili tüm kamu idarecilerini, tüm tarafları güçe ve şiddete başvurmadan, istismarı engelleyen, yatıştırıcı bir söylem, sorumluluk ve şeffaflık içinde istişareye davet ediyoruz."
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bb01 Haziran 2013 14:45

    Uydurma olaylarla sürece bir şekilde köstek olmaya mı çalışacaklar. Bravo bravo... Size de bu yakışır....