BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTurner Broadcasting Türkiye'de atama----

Turner Broadcasting Türkiye'de atama

Turner Broadcasting Türkiye'de atama
10 Kasım 2014 - 17:15 www.finansgundem.com

Turner Broadcasting Türkiye Julya Berköz’ü Genel Müdür olarak atadı

10 Kasım 2014: Turner Broadcasting System Türkiye; Julya Berköz’ü Genel Müdür olarak atadı. Berköz; reklam satış ekibi dâhil olmak üzere, Turner’ın Türkiye’deki tüm ticari faaliyetlerini ve operasyonlarını Turner’ın yeni MENAT bölge yapılanmasına paralel olarak yönetecek.

D
aha önce Show TV ve Kanal D’de Dış Kaynaklar Müdürlüğü ve Saran Medya’da Eğlence Grup Başkanı olarak çalışan Julya Berköz, yeni pozisyonuna sektördeki 20 yılı aşkın deneyimini getiriyor.


Julya Berköz, Turner Broadcasting Systems MENAT- Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü olan Tarek Mounir’e doğrudan bağlı olarak çalışacak. Turner kanallarının ücretli tv platformlarında yer almasının yanında, ücretsiz yayın yapan Cartoon Network kanalının Reklam Satış, İçerik, Lisans ve diğer yardımcı gelirlerine odaklanacak.


Turner Broadcasting Kıdemli Başkan Yardımcısı ve CNN International CCO’su Rani R. Raad bu atamayla ilgili olarak, “Julya’nın içerik ve dağıtımla ilgili tecrübesi Türkiye’deki marka portföyümüzü yönetmek için onu ideal tercih yapıyor. Türkiye çok hızlı gelişme kaydeden ve kilit öneme sahip büyüyen bir pazar ve Julya bu büyümeyi şirket faaliyetlerimize yönlendirmekte katkı sağlayacak. Gerek satın alma, kanal paketleri ve bunların platformlara dağıtımı gibi ticari faaliyetlerdeki kariyeri gerekse pazardaki deneyimi, operasyonlarımızı bir üst seviyeye taşırken bizim için eşi bulunmaz bir değer oluşturacak” yorumunda bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)