BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTurnenin son gününde can verdiler----

Turnenin son gününde can verdiler

Turnenin son gününde can verdiler
21 Kasım 2022 - 05:31 www.finansgundem.com

Amasya’da tiyatro oyuncularının bulunduğu minibüsle kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı.

7 günlük turnenin 7. günü kapsamında Çorum’dan Samsun’a giden minibüs, Amasya Merzifon'da Çaybaşı köyü bölgesinde aynı yöne giden bir kamyonla çarpıştı.


Kaza sonrası ihbar üzerine bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada minibüsteki yolculardan Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ve minibüste bulunan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy bölgeye sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova Devlet Hastanelerine götürüldü.

Tiyatro oyuncuları dün 7 günlük turnenin son gününde, Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu’nda 'Başbelası' adlı oyunu sahnelemişlerdi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)