BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin yüzde 17'si korunan alan olacak----

Türkiye'nin yüzde 17'si korunan alan olacak

Türkiye'nin yüzde 17'si korunan alan olacak
09 Haziran 2019 - 10:56 www.finansgundem.com

Türkiye ve içinde bulunduğu bölgenin ekosistem bütünlüğü ile biyolojik çeşitliliğinin korunması amacıyla 2023 yılına kadar korunan alanlar ülke yüzölçümünün yüzde 17'sine ulaştırılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Korunan alanlarda bisiklet kullanımının arttırılarak emisyonun  azaltılması amacıyla Köyceğiz- Dalyan, Fethiye-Göcek, Kaş-Kekova-Patara ve  Datça-Knidos Özel Çevre Koruma Bölgeleri ile Bodrum-Milas-Yatağan Doğal Sit  Alanları'nda bisiklet yolları yapımı işine başlanılmıştır" diye konuştu.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhammet Cerit09 Haziran 2019 11:21

    ODTÜ ormanına yaptığınız, Kuzey Anadolu ormanına İstanbul'da köprü ve otoban yaparken kesilen orman görüntülerine bakin, kanal İstanbul için kesilecek ağaçlara, harcanacak paralara bakın, İğneada gibi bir cennet parçasına nükleer santral yapmak (sanki başka yer kalmadı)... Atatürk orman çiftliği ormanına saray yapıldı, yanına da milyar lira değerinde ve zarar eden lunapark yapıldı. Bütün bu yapılan icraatlar ortadayken kalkıp korunan alan bıdı bıdısı anlamsız, ve doğru değil, dürüstçe hiç değil.