BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTürkiye'nin olimpiyat kozu doping mi?----

Türkiye'nin olimpiyat kozu doping mi?

Türkiye'nin olimpiyat kozu doping mi?
05 Eylül 2013 - 14:15 www.finansgundem.com

Madrid NBA'li yıldızı Pau Gasol, Japonya ise robot ikizleri Mirata ve Kirobo ile gösteri yapıyor. Türkiye ise sürprizini bugün açıklayacak...

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te cumartesi günü 2020 Olimpiyat Oyunları’nın düzenleneceği kentin seçilmesi öncesinde heyecan doruğa çıkarken aday kentlerin “kartlarını” gösterdikleri yorumları yapılıyor. Arjantin basını da “İstanbul sürpriz bir unsuru açıklayacak” diye yazdı.
El Clarin gazetesi “Pau Gasol İspanyol başkentini desteklemek için geldi, iki robot Tokyo’nun elçileri oldular, İstanbul ise bugün (5 Eylül) ‘sürpriz bir unsuru’ açıklayacak” dedikten sonra şöyle devam etti:
“Madrid, İstanbul ve Tokyo, aynı hayalin peşinde koşuyor, yani 2020 yılında Olimpiyatlara evsahipliği yapmak. Yarışının son nefesinde her heyet, Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyelerinin oylarını çekmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.”
Los Angeles Lakers yıldızı, ünlü İspanyol basketbolcu Pau Gasol’un Madrid’in adaylığını desteklemek üzere Buenos Aires’e geldiğini, Tokyo’nun ise Mirata ve Kirobo adlı “ikiz” robotları kullanarak gösteri yaptığını anlatan gazete, “İstanbul geri kalamaz” dedikten sonra Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener’in Türkiye’nin “sürpriz bir unsur”u açıklayacağını söylediğine dikkat çekti.
Gazete, Türkiye'de dopinge karşı yapılan çalışmalara vurgu yapan Uğur Erdener'in 30'u aşkın Türk sporcusunun pozitif vermesi ile ilgili olarak da doping konusunda “sıfır tolerans” olduğunun altını çizdiğini belirttiği haberine "Adaylar, son kartları kullanıyor ve çekişmeli olduğu kadar heyecan verici olacak bir oylamayı bekliyorlar" sözleriyle son verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)