BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTürkiye'nin ilk otobüs firması Kamil Koç Almanlara satıldı----

Türkiye'nin ilk otobüs firması Kamil Koç Almanlara satıldı

Türkiye'nin ilk otobüs firması Kamil Koç Almanlara satıldı
21 Ağustos 2019 - 15:09 www.finansgundem.com

Avrupa’nın en büyük şehirlerarası seyahat hizmeti veren girişimi FlixBus ve özel sermeye şirketi Actera, Türkiye’nin en köklü ve lider otobüs şirketi Kamil Koç’un, FlixBus’ın geniş sefer ağına dahil edilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Uluslararası düzeyde seyahat hizmeti sunan, Avrupa’nın en hızlı büyüyen seyahat girişimi FlixBus ve özel sermaye şirketi Actera, Türkiye’nin en köklü ve lider otobüs şirketi Kamil Koç’un, Avrupa’nın en geniş şehirlerarası otobüs ağına sahip FlixBus’a katılması konusunda anlaşmaya vardı. Kamil Koç’un ülke çapında sunduğu seferler, Avrupa ve ABD’de 29 ülkede, 2 binden fazla noktada günde 350 bin sefer sunan FlixBus ağının bir parçası haline gelecek. Kamil Koç, Türkiye’deki otobüs yolcularına kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak için FlixBus’ın yenilikçi teknoloji platformuna entegre edilecek. Entegrasyon sürecini takiben Türkiye’deki seyahatseverler bir sonraki yolculuklarını planlamak, bilet satın almak, sefer saatine 15 dakika kala iptal işlemi gerçekleştirmek ve yeniden rezervasyon yapmak, rötarlar ve yolculuklarıyla ilgili diğer önemli bilgilerle ilgili anlık bildirimler almak için FlixBus’ın mobil uygulamasından faydalanabilecekler. Söz konusu anlaşmanın, ilgili kurumların onayına istinaden en kısa sürede tamamlanması öngörülüyor.

Teknoloji ve girişimcilik ruhu yerel deneyimle buluşuyor

Anlaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan FlixMobility Kurucusu ve CEO’su Jochen Engert, “Kamil Koç’u ailemize katarak Türkiye seyahat pazarında yeni bir dönem başlatacağımız için çok heyecanlıyız. Biz FlixBus olarak herkes için çevreci ve akıllı bir seyahat deneyimi sunma vizyonuyla hareket ediyoruz ve yenilikçi ruhumuzu, akıllı teknolojik hizmetlerimizi ve yüksek güvenlik ve kalite standartlarımızı Türkiye’deki otobüs yolcularına sunarken, Kamil Koç’un neredeyse yüz yıllık deneyim ve bilgisinden faydalanacağımız için mutluyuz. Mevcut ürün ve hizmetlerle ilgili yapacağımız değerlendirmelerin ardından, müşteri deneyimini iyileştirmek için sefer ağımızı daha da genişletmeye, veriye dayalı çözümlerimiz ve algoritmalarımızla tarifelerimizi müşteri taleplerine göre iyileştirmeye odaklanacağız. Teknoloji platformumuz ve diğer yeniliklerimizle Türkiye’deki otobüs yolcularına uygun maliyetli, yüksek kaliteli ve daha bütüncül bir seyahat deneyimi sunacağız” dedi.

Yerel girişimden uluslararası oyuncuya

2013 yılında Alman otobüs piyasasının serbestleştirilmesinin ardından faaliyetlerine başlayan FlixBus, kullanıcı dostu rezervasyon sistemi ve yaygın sefer ağı sayesinde bütçeleri ne olursa olsun tüm seyahatseverlere dünyayı keşfetme imkanı sağlıyor. Şirket çok kısa bir sürede

Avrupa’nın en geniş otobüs ağı haline gelerek bugüne kadar 100 milyondan fazla insanın seyahat deneyimlerinin bir parçası oldu. Teknoloji girişimi, e-ticaret platformu ve sürdürülebilir bir ulaşım şirketinin eşsiz bir birleşimi olan FlixBus, halihazırda 29 ülkeye yayılan ve daha da fazla ülke ve bölgede hizmet verme vizyonuyla hareket eden geniş bir ağ kurdu.

FlixBus altı yıldan kısa sürede Almanya, İtalya, Fransa, Benelüx ülkeleri ve Polonya gibi pek çok Avrupa ülkesinde pazar lideri haline gelirken sektörde 10 binden fazla yeni iş imkanı yarattı. Şirket, sadece 2018 yılında Avrupa ve ABD’de 45 milyon seyahatseverin tercihi oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)