BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin Halep önerisine BM'den destek----

Türkiye'nin Halep önerisine BM'den destek

Türkiye'nin Halep önerisine BM'den destek
19 Ekim 2016 - 22:46 www.finansgundem.com

Birleşmiş Milletler'den Türkiye'nin Halep’e yardımların ulaştırılması için uluslararası insani yardım konvoyu önerisine destek geldi

Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisi Sözcüsü Jens Laerke, Türkiye’nin Halep’e yardımların ulaştırılması için uluslararası insani yardım konvoyu önerisini desteklediklerini söyledi.

Lozan’da yapılan Suriye toplantısında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, uluslararası yardım konvoyu oluşturulmasını ve konvoyda bulunan TIR’lara ülkelerin bayrakları asılarak yardımların yerine ulaştırılmasını önermişti.

Jens Laerke açıklamasında Suriye’de asıl prensipleri arasında tarafsızlık bulunan her türlü insani yardımı olumlu karşıladıklarını dile getirdi. Laerke, “Türkiye’nin Halep’e insani yardımlarının ulaştırılması için uluslararası bir konvoyun ulaştırılması önerisini destekliyoruz, bildiğiniz gibi Suriye’de devam eden çatışmalar insani yardım konvoylarının hareket etmesini zorlaştırıyor. Can güvenliği olmadan BM konvoylarının hareket edemediğini ifade etmek isterim” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)