BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye’nin en değerli banka markası İş Bankası----

Türkiye’nin en değerli banka markası İş Bankası

Türkiye’nin en değerli banka markası İş Bankası
07 Mart 2024 - 14:12 www.finansgundem.com

İş Bankası, Brand Finance “Banking 500” raporunda en yüksek marka değeri ile Türk bankaları arasında lider konumda yer aldı

Dünyanın önde gelen uluslararası marka değerleme ve strateji danışmanlığı kuruluşu Brand Finance, bankacılık sektöründe en değerli markaların sıralandığı 2024 yılına ilişkin “Banking 500” raporunu açıkladı. 

100. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye İş Bankası, en yüksek marka değeri ile Türk bankaları arasında lider konumda yer aldı. 

Kamuya açık finansal verilere dayalı olarak gerçekleştirilen incelemelerde finansal performans, sürdürülebilirlik, tüketiciyle kurulan duygusal bağ gibi özellikleri yansıtan marka gücü, tahmini marka gelirleri gibi kriterlere göre yapılan değerlendirmede İş Bankası Türkiye’deki bankalar arasında ilk sırayı aldı. 

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “100. yılımızda, finansal sonuçların ötesine geçerek, tüm paydaşlar nezdindeki itibarı ve marka değerini esas alan böyle bir sıralamada ilk sırada yer almayı çok kıymetli buluyorum. Güçlü bir bankacılık markasının en önemli iki dayanağı olan güven ve yenilikçiliğin, geleceğin bankası olma vizyonuyla hareket eden Bankamızın en güçlü yönleri arasında yer aldığını bir kez daha teyit eden bu listede ilk sırayı almak bizler için gurur ve mutluluk vesilesi” dedi. 

RAPORUN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İş Bankası ve Pazarama’dan “Kadının Gücü Geleceğin Tarımı” kampanyası

 

İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı'ndan "GençBizzTech" projesi

 

İş Bankası ve MEXT’ten “100 KOBİ’nin İkiz Dönüşüm Yolculuğu” projesi

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ülkesi için çalışan banka07 Mart 2024 15:41

    Ülkesi için çalışan Banka karlılığını ülkesine harcayan sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıkan ve en büyük sermayesi çalışanları olan banka. Tabi bu bankanın en büyük sahibi yine çalışanları dünyada örneği yok. Ayrıca Bankadan öte grubu ile Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biridir.

  • Resat07 Mart 2024 14:30

    Sadece Türkiyenin değil Dünyanın aydınlık yüzü en sağlamı