BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı'ndan "GençBizzTech" projesi----

İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı'ndan "GençBizzTech" projesi

İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı'ndan GençBizzTech projesi
04 Mart 2024 - 13:50 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı (GBEV), "GençBizzTech" projesini hayata geçirdi. 13-18 yaş aralığındaki 150 binden fazla öğrenci, mart ayında başlayacak proje için 6 Mart'a kadar başvuru yapabilecek.

Türkiye İş Bankası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı (GBEV), "GençBizzTech" projesini hayata geçirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, fen liseleri öğrencilerinin kendi aralarında ekipler oluşturarak katılabilecekleri projede öğrencilere bilim ve teknoloji temelli girişimci iş modellerini oluşturmaya yönelik bilim, teknoloji, finansal okuryazarlık ve girişimcilik odaklı çevrim içi eğitimler verilecek.

13-18 yaş aralığındaki 150 binden fazla öğrenci, mart ayında başlayacak proje için GBEV web sitesi ve sosyal mecralarında açık olan link üzerinden 6 Mart'a kadar başvuru yapabilecek.

Proje sonunda öğrenci ekipleri, tamamen ücretsiz sunulan ve 4 hafta sürecek eğitimlerin ardından geliştirdikleri iş modelleri üzerinden değerlendirmeye tabi tutulacak. Projenin finali, GençBizz Türkiye Finali organizasyonu içerisinde yapılacak.

Öğrencilerin proje süresince elde edeceği kazanımlar, sadece akademik bilgileri açısından değil aynı zamanda ilerleyen süreçte iş dünyasındaki pratik deneyimleri ve kişisel gelişimleri açısından da önem taşıyor.

Proje sonunda başarılı görülen öğrenciler, üniversite hayatına adım atmadan iş ve teknoloji dünyası liderlerinden mentörlük desteği alabilecek ve gerçekleştirdikleri projeleri hayata geçirme fırsatı yakalayacak.

İş Bankası ve MEXT’ten “100 KOBİ’nin İkiz Dönüşüm Yolculuğu” projesi

 

İş Bankası’ndan Uluslararası Bodrum Bale Festivali’ne destek

 

İş Bankası’nın aktif büyüklüğü 2,5 trilyon TL’ye ulaştı

 

İş Bankası Global İklim Liderleri arasında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)