BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye, Kosova'daki saldırıyı kınadı----

Türkiye, Kosova'daki saldırıyı kınadı

Türkiye, Kosova'daki saldırıyı kınadı
24 Eylül 2023 - 19:28 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğünden yapılan açıklamada, 1 Kosovalı polisin hayatını kaybetmesine neden olan saldırı kınandı. Açıklamada ayrıca taraflara itidal çağrısında bulunuldu

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "Kosova'nın kuzeyindeki Sırp çoğunluklu Zveçan Belediyesi'ne bağlı Banjska köyünde bu sabah meydana gelen ve Kosovalı 1 polis memurunun hayatını kaybetmesine, Kosovalı polis memurlarının da yaralanmasına yol açan saldırıyı kınıyoruz" dedi.

Sözcü Bilgiç, Kosova'nın kuzeyinde bir grup Sırp'ın polis noktasına düzenlediği silahlı saldırı ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bilgiç, "Kosova'nın kuzeyindeki Sırp çoğunluklu Zveçan Belediyesi'ne bağlı Banjska köyünde bu sabah meydana gelen ve Kosovalı 1 polis memurunun hayatını kaybetmesine, Kosovalı polis memurlarının da yaralanmasına yol açan saldırıyı kınıyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Priştine Büyükelçiliğimizce de saldırıyı kınayan bir açıklama yapılmıştır.

Bölgede gerginliğin azalmasını ve tırmanmanın önlenmesini teminen tüm tarafların itidalli davranması ve şiddetten kaçınması zorunluluk arzetmektedir. Kosova'da ve bölgede kalıcı barış ve istikrarın sağlanmasının tek yolu diyalogtur. Türkiye olarak diyalog sürecini desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gerginlik tırmanıyor: 1 Kosova polisi öldürüldü

Kosova'dan Vucic'e uyarı: Gözaltına alırız

AB'den Kosova ve Sırbistan'a uyarı: Fırsatları kaybedecekler

Kosova Meclisi'nde kavga

Kosova polisi çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi

ABD, Sırbistan'dan Kosovalı polisleri serbest bırakmasını istedi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)