BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürkiye Finans'tan esnafa kredi----

Türkiye Finans'tan esnafa kredi

Türkiye Finans'tan esnafa kredi
04 Temmuz 2013 - 10:13 www.finansgundem.com

Türkiye Finans TESK'e üye işletmeler için özel finansman paketi hazırladı

Katılım bankası Türkiye Finans, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile üye işletmeler için hazırladığı finansman paketlerine dair protokolü imzaladı. İstanbul'daki The Ritz Carlton otelinde düzenlenen imza törenine TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ile federasyon ve banka yetkilileri katıldı.
Törende konuşan Derya Gürerk, yapılan anlaşmanın kendileri için önemli olduğunu kaydetti. İlk olmasından ve Ramazan ayı öncesinde yapılmasından dolayı 2 büyük önemi olduğunu aktaran Gürerk, şu açıklamalarda bulundu:
"Bunu Ramazan ayı bereketi olarak lanse ediyoruz. TESK üyelerine hem vadede hem fiyatta çok uygun şartlarda finansman imkânı sağlıyoruz. Makine tesisatı konusunda, mal alımları konusunda çok önemli bir fark oluşturacağını düşünüyoruz. Herhangi bir limit yok, derinleştirmek istiyoruz. Biliyorsunuz 2 ay içinde 1 milyar dolara yakın bir borçlanma yaptık. 500 milyon dolarlık bir SUKUK çıkardık, 500 milyon dolarlık bir sendikasyon aldık. Kaynağımız bol, bunu sevgiyle sevinçle TESK üyelerine kullandırmayı istiyoruz."
3 milyona yakın üyesi olan TESK'in, aileleri ve yanında çalışanları ile birlikte yaklaşık 30 milyonluk bir gruba ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Gürerk, "Bu insanların ihtiyaçlarına ulaşmamız söz konusu. Bu ihtiyaçları giderecek ürünler de biz de söz konusu. Onları da son dönemde geliştirdik. Onların işleri gelişirken, biz de reel ekonomiye destek olacağız" şeklinde konuştu.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de Türkiye Finans ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Esnaf ve sanatkâra böyle avantajlı bir kredi kullanma imkânı sunmak ekonomiye önemli bir katma değer sağlayacaktır. Biz böyle bir iş birliğine başlamanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte de iş hayatına önemli katkı yapacağını düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.
İmzalanan protokol doğrultusunda, özel vade ve kâr oranları ile hazırlanan Hızlı Çözüm Paketi, İşyerimi Yeniliyorum Paketi, İşletme Destek Paketi ile Makine ve Teçhizat Destek Paketi, 2 milyonu aşkın TESK üyesi esnaf ve sanatkârın kullanımına sunuldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)