BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTürk şirketleri fuara damga vurdu----

Türk şirketleri fuara damga vurdu

Türk şirketleri fuara damga vurdu
13 Mart 2013 - 16:41 www.finansgundem.com

Cannes'da düzenlenen fuara bu yıl Türkiye 28 şirketle ‘Onur Ülkesi’ olarak katıldı

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM Cannes’da kapılarını açtı. Fuara bu yıl Türk şirketleri damgasını vuracak. Türkiye’nin 28 şirketle ‘Onur Ülkesi’ olarak fuara katıldı.
15 Mart’a kadar sürecek olan MIPIM’de Türkiye, 500’ü aşkın katılımcı ve 28 firma ile ‘Onur Ülkesi’ olarak yer alıyor. En fazla katımın Türkiye’den beklendiği dev organizasyonda Ağaoğlu, Globe International, İş GYO, Konutder, Nef, Nurol GYO, Proplan, Proje Yönetim A.Ş., Saf GYO, Tahincioğlu, TSKB Gayrimenkul Değerleme, Vadistanbul, Vicem, ProjeBeyaz Gayrimenkul ve ZKLD Aydınlatma gibi marka ve projeler görücüye çıkacak.

DEVLETİN ZİRVESİ CANNES'DA
Alkaş Fuarcılık’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında devletin düzeyinde katılım da gerçekleşiyor. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’in de dahil olacağı dev organizasyonda Türk ekonomisinin gücü anlatılarak yabancı yatırımcılar Türkiye’ye davet edilecek.

AĞAOĞLU'NDAN OTURMA İZNİ AÇIKLAMASI
Fransa Cannes'de düzenlenen, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM’da CNBC-e’nin sorularını yanıtlayan İşadamı Ali Ağaoğlu, Türkiye’nin belli bir miktar arazi alan yabancılara oturma izni vermesi gerektiğini belirterek, "Çevre ve Şehircilik Bakanı açıklama yaptı,  bir senelik bir oturma müsadesi verecek ama bence bu yeterli değil, başlangıç olarak olumlu bir haber. Bunu en az 10 yıla çıkarmamız lazım" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)