BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk oyuncuya oscar'lı teklif----

Türk oyuncuya oscar'lı teklif

Türk oyuncuya oscar'lı teklif
11 Haziran 2014 - 15:11 www.finansgundem.com

Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobit' filmlerinin Oscar'lı yönetmeni Peter Jackson, Çanakkale'de belgesel çekimi yapan Burak Demir'i çok beğendi

Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobit' filmlerinin Oscar'lı yönetmeni Peter Jackson, yeni filmine mekân bulmak için geldiği Çanakkale'de belgesel çekimi yapan Burak Demir'le karşılaştı.

Habertürk 'ün haberine göre Jackson, Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılına özel hazırlanan belgesel için şehirde kamera karşısına geçen Burak Demir’i çekim yaparken izledi ve performansından çok etkilendi. 

"SENİNLE MUTLAKA ÇALIŞMAK İSTİYORUM" 

Yeni Zelandalı yönetmen, oyuncunun fotoğraflarını çekti. Demir’le tanışan Jackson, “Seninle mutlaka çalışmak istiyorum” dedi. Peter Jackson, yeni filminde Çanakkale Savaşı’nı anlatacak. Ünlü yönetmen, daha önce projeiçin “Anzak askerlerinin tamamının bakış açısını filme yansıtacağım. Gelibolu Savaşı tarihimizin akıllarda kalan önemli bir parçasıdır” demişti. Filmin 2015 yılında gösterime girmesi planlanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)