BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk gelinin üvey anne krizi----

Türk gelinin üvey anne krizi

Türk gelinin üvey anne krizi
14 Eylül 2013 - 12:02 www.finansgundem.com

Tony Blair’in büyük oğlu Euan Blair ile eski Ankara Belediye Başkanı ve eski devlet bakanı Mehmet Altınsoy’un torunu Suzanne Ashman bugün evleniyor

Bugün İngiltere’de Tony Blair’in büyük oğlu Euan Blair (29) ile eski Ankara Belediye Başkanı ve eski devlet bakanı Mehmet Altınsoy’un torunu Suzanne Ashman (25) evleniyor.
Düğün öncesi aile arasında kriz yaşandığı söyleniyor. İddiaya göre Türk gelin Ashman, hava durumu sunucusu üvey annesi Syan Lloyd’a düğüne gelmemesini söyledi.
İngiliz basını duruma kızan baba Jonathan Ashman’ın da düğüne katılmamayı düşündüğünü yazdı.
Jonathan Ashman kızının annesi Sedef Altınsoy’dan 13 yıl önce ayrılmıştı. Syan Lloyd’un geçmişte Tony Blair’i eleştirdiği biliniyor.
Tony Blair ve eşi Cherie Blair’in çok sevdikleri ve tatillerinde yanlarından ayırmadıkları Suzanne Ashman, Oxford Üniversitesi’ne bağlı Trinity College’da politika ve felsefe bölümünü bitirdi. Yaklaşık 60 milyon sterlinlik servetiyle Zenginler Listesi’ne giren Tony Blair’in şirketine katkılarından dolayı İngiliz basını tarafından "Blair’in meleği" olarak adlandırılan Türk asıllı gelin, şu an Social Finance’ta analist olarak çalışıyor. Euan Blair ve Suzanne Ashman sekiz yıldır birlikteydi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)