BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTünelde mahsur kalanlar 12 gündür kurtarılmayı bekliyor----

Tünelde mahsur kalanlar 12 gündür kurtarılmayı bekliyor

Tünelde mahsur kalanlar 12 gündür kurtarılmayı bekliyor
24 Kasım 2023 - 17:19 www.finansgundem.com

Hindistan'da 12 gün önce çöken tünelde mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarına ara verildi.


Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde çöken tünelde mahsur kalan 41 işçiyi kurtarma çalışmalarının 12’inci gününde, çalışan makinelerin bulunduğu platformun güçlendirilmesi için kısa bir ara verildiği açıklandı.

12 Kasım’da inşaatı süren tünelin çökmesi sonucu mahsur kalan 41 işçiyi kurtarma çalışmalarına burgu makinesiyle açılmaya başlanan koridor çalışmasına ara verildi. Burgu makinesinin bulunduğu platformun titreşim yaymaması için güçlendirileceğini belirten yetkililer, işçilerin genel olarak durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Ulusal Afet Yönetimi Kurumu üyesi Syed Ata Hasnain, çalışmalarla ilgili dün yaptığı açıklamada mahsur kalan kişilerin güvenliğinin sağlanmasının önemli olduğunu ve operasyonu bir zaman çizelgesine sınırlamanın yanlış olacağını belirtti.

Eyalet Başbakanı Pushkar Singh Dhami, dün yaptığı açıklamada kurtarma operasyonunun takibi için bölgeye bir ofis kurduğunu ifade etti. İşçiler ile endoskopik kamera ve telsiz yardımıyla iletişimde olduklarının altını çizen Singh, işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve güvenli bir şekilde çıkarılacaklarını belirtti. Yetkililer, işçilere daha küçük çaplı borularla sıcak yemek ve oksijen sağlandığını vurguladı.

Hindistan'da tünelde mahsur kalanlar kurtarılmayı bekliyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)