BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTuncay Özkan'ın ilk sözleri----

Tuncay Özkan'ın ilk sözleri

Tuncay Özkan'ın ilk sözleri
10 Mart 2014 - 17:07 www.finansgundem.com

Tuncay Özkan, saat 17:00'de Silivri Cezaevi'nden çıktı ve gazetecilere açıklamalarda bulundu

21. Ağır Ceza Mahkemesi, Tuncay Özkan, emekli Albay Levent Göktaş, Sedat Peker hakkında tahliye kararı verdi. Tuncay Özkan'ın kızı Nazlıcan, tahliye kararını duyunca Twitter'da ''Kavuşuyoruz... 1994'' diye yazdı. Tuncay Özkan, 1994 gündür Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor. Özkan, saat 17:00'de Silivri Cezaevi'nden çıktı. Şu an ise gazetecilere açıklama yaptı.

İşte Özkan'ın açıklamaları:

Ben 1996'dan 2007'ye kadar beş suikast geçti başımdan. Öldüremedikleri için hapse attılar. 6 yıldır suçumu soruyorum. Biz bugnb unlarla hesaplaşma günü olmadığına inanıyoruz, biz umutla barışla geleceğe yürümek için bir adım olduğuna inanıyoruz. Bugün dahi çıkışımızı engellemek için bizi yargılayanların

Şeytanla yatağa girdiler, çarpılarak çıktılar. Bu çetenin içinde bulunduğu tablo nettir. Canımıza kıymak isteyenler Ankara'dakilerin en yakınındadırlar.

Tuncay Özkan’ın varlığı bu ulusun varlığına armağandır. Ne bu ülkeyi dibe sürüklemek isteyenlerden korkmayız. Bu karanlık geçecek. Ben 14 yaşında bırkatığım Nazlıcanımı bugün 21 yaşında geri alıyorum. Nazlıcan bu ülkeye armağandır. Eşimle nihayet kavuşabildim.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)