BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşandı----

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşandı

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşandı
09 Haziran 2017 - 09:51 www.finansgundem.com

Oyuncu çift, Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak evliliklerindeki krizleri aşamayarak boşanma kararı aldı. İkili geride bıraktığımız 5 Haziran'da boşandı.

6 yıl önce evlenen ve bu evlilikten ikiz bebekleri olan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak, aralarındaki krizi aşamadı. Haklarında zaman zaman boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak her seferinde iddiaları yalanlayan çift, evliliklerini noktaladı.

EVLİLİKLERİ TEK CELSEDE BİTTİ

Geçen şubatta da ayrılık kararı aldıklarına dair haberler nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Büyüküstün ve Saylak, 5 Haziran'da hakim karşısına çıktı. Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi'nde görülen dava aynı gün sonuçlandı. Çift anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selin10 Haziran 2017 14:17

    onur saylak, vatanım sensinde nasıl oynuyorsun beeee. halitten bile iyi. senin şansın yok , yoksa başrol olacak oyunculuğun var.

  • güzeller hep mutsuz09 Haziran 2017 10:21

    bu kadın kendisini kaldırabilecek bir erkek bulması lazım, her zaman kendinden aşağıda olanlarla beraber oluyor sonu hüsran. kaldırabilecekleri de hep kaptılar(halit ergenç, kenan doğulu, engin altan, burak özçivit , mehmet günsur vs)