BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTSKB’de üst düzey atama----

TSKB’de üst düzey atama

TSKB’de üst düzey atama
28 Ağustos 2023 - 18:47 www.finansgundem.com

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Kamuyu Aydınlatma Platforumu'na (KAP) yaptığı bildirimle, bankanın Genel Müdür Yardımcılığı görevine Hüseyin Gürel'in getirildiğini duyurdu

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre, Hüseyin Gürel Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Yapılan bildirimde Hüseyin Gürel'in kariyerine ilişkin bilgiler de yer aldı.

HÜSEYİN GÜREL KİMDİR?

1983 İstanbul doğumlu olan Hüseyin Gürel, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nden 2007 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına TSKB Mali Analiz Müdürlüğü’nde uzman yardımcısı olarak başlayan Gürel, 2015 yılında Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü’ne geçti.

2019 yılında Kurumsal Bankacılık Pazarlama Müdürü, 2020 yılında ise Danışmanlık Hizmetleri ve Pazarlama Müdürü olarak atandı. Mayıs 2022 itibarıyla TSKB Danışmanlık Hizmetleri Satış departmanı ile Finansal ve Teknik Danışmanlık departmanından sorumlu Direktör olarak kariyerine devam eden Hüseyin Gürel’in, bankanın 28.08.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Genel Müdür Yardımcısı kadrosuna atanmasına ve Bankacılık Kanunu'nda belirtilen yasal prosedür tamamlandığında yeni görevine başlamasına karar verildi.

TSKB'den 80 milyon euroluk kredi anlaşması

 

TSKB’de yeni atamalar

 

TSKB’nin yeni Genel Müdürü Murat Bilgiç

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)