BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan çifte Suriye açıklaması!----

Trump'tan çifte Suriye açıklaması!

Trump'tan çifte Suriye açıklaması!
14 Nisan 2018 - 15:38 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump, yaptığı yeni açıklamada "Suriye'de mükemmel şekilde yerine getirilmiş saldırı, görev başarıyla tamamlandı" ifadelerini kullandı. Ardından Şam'ı uyardı: Ateşe hazırız.

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'de İngiltere ve Fransa'nın da desteğiyle gerçekleştirilen operasyonun ardından Twitter'dan yaptığı paylaşımla, "Dün gece Suriye'de mükemmel bir operasyon gerçekleştirildi. Fransa ve Birleşik Krallık'a ordularının gücü ve bilgeliği için teşekkür ederim. Daha iyi bir sonuç olamazdı. Görev tamamlandı." açıklamasında bulundu.  

Trump: "Büyük askeri gücümüzle gurur duyuyoruz, ki bu, tam olarak milyarlarca dolar harcadıktan sonra ülkemizin sahip olduğu en güzel şey. Hiçbir şey olmayacak ya da hiç kimseye bir şey olmayacak... Yakın olsa bile!" 

ABD'DEN YENİ SURİYE AÇIKLAMASI

Pentagon: "Suriye'de tüm hedefler başarıyla vuruldu. Bombardıman rejime kesin ve net bir mesajdı. Amaç, rejimi kimyasal saldırıdan caydırmak. Suriye'nin kimyasal silah programı gerileyecek. Suriye hava savunma sistemi etkisiz kaldı. Suriye'nin kimyasal ekipman ve materyal kaybı var. Sivil can kaybına dair elimizde bilgi yok. Rus hava savunma sistemi kullanılmadı. Rusya ile çatışmayı önleme kanalı açık" açıklamasında bulundu.

ABD TEMSİLCİSİ, TRUMP'IN YENİ MESAJINI AÇIKLADI

ABD Temsilcisi Haley, ABD Başkanı Trump'ın yeni mesajını açıkladı. Açıklamada, ''Suriye yine kimyasal silah kullanırsa ABD ateşe hazır'' denildi.

Operasyon Türkiye için risk mi fırsat mı?

Pentagon: Tüm hedefler başarıyla vuruldu

Suudi Arabistan'dan operasyona tam destek

Çavuşoğlu: Çoktan müdahale edilmeliydi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim14 Nisan 2018 22:52

    Trump da REISI TAKLIT ediyor ...Bir gece ansizin gelebilirim uyumamis beni bekliyorsan........

  • Milli14 Nisan 2018 22:04

    Bu saldırı genelde ABD ile RUSYA arasında anlaşmalı bence zira vurulan hedefler ve kullanılan güç dostlar görsün kabilinden . Ortadoğu ve özelde Suriye daha çok su götürür ...

  • Tolga14 Nisan 2018 19:55

    Kimyasal harici silahlarla bir milyon insan öldürüldü kimyasal silahla 100 kişi öldürüldü 1 milyon kişi öldürürken kimse ses çıkarmadı ama 100 kişi öldürüldüğü zaman Amerika operasyon düzenledi burada bir bit yeniği yok mu

  • demirkan 14 Nisan 2018 16:34

    KARŞINDA KİMSE YOKKİ BAŞARIDAN SÖZ EDİYON. HANİ YA K.KOREYİ HARİTADAN SİLECEKTİN?.

  • KILIÇ14 Nisan 2018 15:47

    İLK DEFA TURMP BİR İŞE YARADI AMA YETERSİZ ESED BİTİRİCİ DARBE YEMELİ DESTEKÇİLERİ DE DERS ALMALI.

  • Hüseyin15 Nisan 2018 07:18

    Sus abd yalakası

  • Özgür14 Nisan 2018 18:22

    Hadi len ordan

  • demirkan 14 Nisan 2018 17:31

    sevgili kardeşim. esed giderse yerine kim gelecek.?. pyd den kuklala birini mi getirir ABD?. yoksa pkk yallısı birini mi getirirler. türkiye için iyimi olur?. yoksa ABD .FRANSA.İNGİTERE. ve diyer yandaş ülkelerle başımız daha da belayamı girer bilemessin. çok iyi hesap etmemiz lâzım. en çok zararı biz görürüz. çünkü burnumuzun dibinde.