BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan yanıt: Seni ben korurum!----

Trump'tan yanıt: Seni ben korurum!

Trump'tan yanıt: Seni ben korurum!
13 Ocak 2020 - 17:15 www.finansgundem.com

Michael Bloomberg ile Trump arasındaki seçim rekabeti hız kazandı. Bloomberg'in "Tüm paramı Trump'ı devirmeye harcayabilirim" çıkışına ABD Başkanı "Senin var olan haklarını bile ben korurum!" yanıtını verdi

FINANSGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

2020 Kasım ayında gerçekleşecek Amerika Birleşik Devletleri seçimleri yaklaştıkça başkan Donald Trump'ın milyarder rakibi Michael R. Bloomberg ile olan çekişmesi de sertleşmeye başladı. Trump, Bloomberg'in "Ondan kurtulmak için tüm paramı harcıyorum." sözlerini twitter üzerinden cevapladı.

Demokratlardan aday olması muhtemel, dünyanın 8. en büyük zengini; medya, finans, yazılım, veri ve medya şirketi Bloomberg L.P.'nin sahibi Michael R. Bloomberg Donald Trump başkanlığına son vermek için tüm servetini kullanmaya hazır olduğunu belirtmişti. 

Cumartesi günü kampanya otobüsüyle Teksas eyaletini turlayan Bloomberg, Reuters muhabirinin Demokrat Parti'nin diğer aday adayları tarafından seçimleri satın almaya çalışmakla suçlandığını hatırlatması üzerine:
"Bir numaralı öncelik, Donald Trump'tan kurtulmak. Ben de Trump'tan kurtulmak için tüm paramı harcıyorum. Az mı çok mu harcamamı istersiniz? Diyeceklerim bu kadar." ifadelerini kullanmıştı. 

Tüm paramı Trump'tan kurtulmaya harcayabilirim

 

Donald Trump'ın Bloomberg'e olan cevabı ise gecikmedi. Bloomberg'in ifadelerini Twitter üzerinden değerlendiren Donald Trump şu ifadeleri kullandı:

"Minik Mike Bloomberg sahte reklamcılık için bir sürü para harcıyor. Sağlık sigortanda önceden var olan haklarını kurtaran bendim. Şu anda bu haklara sahipsin. Aynı zamanda seni adil olmayan, masraflı ve hiç popüler olmayan bireysel görevlerden kurtardım."

"Ve eğer Cumhuriyetçiler kazanır da Temsilciler Meclisi’ni geri alırsa senin sağlık güvencen, ki yıllardır getirilmiş en iyi sağlık sistemini getiriyorum, uzak ara en iyi sağlık sistemi olacak. Senin var olan haklarını her zaman koruyacağım, Demokratlar korumayacak! "

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)