BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan Macron'a zehir zemberek sözler----

Trump'tan Macron'a zehir zemberek sözler

Trump'tan Macron'a zehir zemberek sözler
13 Kasım 2018 - 15:23 www.finansgundem.com

Fransa lideri Macron'a öfkesi dinmeyen ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından "I. ve II. Dünya Savaşı'nda Almanlar Fransa'dan nasıl çıkarıldı? ABD gelmeden önce Paris'te Almanca öğrenmeye başlamıştınız" diye yazdı

ABD Başkanı Donald Trump'ın Fransa lideri Emmanuel Macron'a öfkesi dinmiyor.

Avrupa ordusu kurulmasını isteyen Macron'a bir kez daha hedef alan Trump, Twitter hesabından I. ve II. Dünya Savaşı'ndaki Alman işgalini hatırlattı:

"Emmanuel Macron Avrupa'yı ABD, Çin ve Rusya'dan korumak için Avrupa kurulmasını öneriyor. Ancak I. ve II. Dünya Savaşı'nda Almanlar Fransa'dan nasıl çıkarıldı? ABD gelmeden önce Paris'te Almanca öğrenmeye başlamıştınız. NATO için öde veya hiçbir şey."

Hafta sonu Paris'te bir araya gelen liderler, Avrupa ordusu ve NATO'ya yapılacak ödemeler konusunda yumuşama sinyali vermişti. Ancak Trump görüşmeden saatler önce Macron'un önerisini 'aşağılayıcı' bulduğunu söylemişti.

20 Ocak 2017 tarihinde ABD başkanlık koltuğuna oturan Trump, başından beri NATO'daki Avrupalı müttefiklerinden daha fazla ödeme istiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)