BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın oğlu 240 milyon doları kaybetti!----

Trump'ın oğlu 240 milyon doları kaybetti!

Trump'ın oğlu 240 milyon doları kaybetti!
30 Aralık 2022 - 16:28 www.finansgundem.com

ABD Kongresi baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi komitesinin yayımladığı belgelere göre Donald Trump Jr., babasının 2020 başkanlık seçimlerini kaybetmesiyle mücadele etmek için toplanan 240 milyon doların nereye gittiğini bilmediğini söyledi.

Temsilciler Meclisi komitesi, eski ABD Başkanı'nın oğlunun yanı sıra eski Trump yönetiminin ve kampanyasının diğer yetkilileriyle, 2020 başkanlık seçimleri sonrasındaki Kongre baskınında yer alan diğer isimlerin tanık ifadelerinin dökümlerini yayımladı.

Trump Jr.'ın ifadesindeki bir noktada görüşmeyi yapan kişi, seçim sonuçlarıyla mücadele etmek için Trump'ın kampanyasının yaklaşık 250 milyon dolar topladığını fakat dava açmak için sadece 10 milyon dolar kullandığını belirtti.

Paranın geri kalanının nereye gittiğini bilip bilmediği sorulan Trump Jr. "Bilmiyorum" diye yanıtladı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, eski ABD Başkanı'nın oğlu, toplanan paranın geri kalanına ne olduğuyla ilgili babasıyla herhangi bir konuşma yapıp yapmadığına dair sorulan soruya da "Hatırladığım kadarıyla hayır" dedi.

Görüşmenin başlarında Trump Jr., babasının ana siyasi eylem komitesi olan Save America PAC'in (Amerika'yı Kurtarın Siyasi Eylem Komitesi), seçilmiş komite önünde ifade veren bazı kişilerin avukat masraflarını ödediğini söyledi. Ancak Trump Jr., PAC'in kendisinin avukat masraflarını ödemediğini belirtti.Trump'ın oğlu, "Böyle bir teklif olduğunu bilmiyordum" dedi.

"Öğrendiğimden beri bunu kesinlikle talep ettim ama evet"

Trump Jr.'ın nişanlısı, Fox News'un eski sunucusu Kimberly Guilfoyle da komitenin konuşma dökümlerini yayımladığı çok sayıda kişi arasındaydı.

Komite ayrıca eski Trump yönetimi yetkilisi Stephen Miller, eski stratejik iletişim direktörü Alyssa Farah Griffin ve Kongre baskınının ardından First Lady Melania Trump'ın özel kalem müdürlüğü görevinden istifa eden Stephanie Grisham'ın ifade tutanaklarını da yayımladı.

Bu Kongre'nin sonunda görev süresi dolacak olan komite, raporunun tamamını geçen hafta yayımladı. Gelecek yılın başında Cumhuriyetçilerin Kongre'deki çoğunluğu ele geçirmesi bekleniyor.

Trump'a ifade vermesi için gönderilen 'mahkeme celbi' geri çekildi

 

Trump, kamuda asla görev almamalı!

 

Trump'ın duyurduğu dijital ticari kartların satışı tükendi

 

Trump kendi dijital kartını çıkardı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)