BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın kızı bilezik reklamı yaptı----

Trump'ın kızı bilezik reklamı yaptı

Trump'ın kızı bilezik reklamı yaptı
17 Kasım 2016 - 07:53 www.finansgundem.com

Müstakbel ABD Başkanı Trump’ın kızı Ivanka, babasının ilk televizyon röportajında taktığı bileziğin reklamını yapınca tepkilere neden oldu

ABD’nin 20 Ocak’ta yemin ederek göreve başlamaya hazırlanan yeni başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının mevkisini üzerinden çıkar sağlamaya çalışmakla suçlanıyor. Ivanka’nın kendi adını taşıyan moda firması, müstakbel Başkan’ın ailesiyle birlikte seçimlerden sonra verdiği ilk televizyon röportajını satış yapmak için kullanmaya çalışınca kamuoyunun tepkisini çekti. Firma yetkilileri, Ivanka’nın röportaj sırasında taktığı 10 bin 800 dolar değerindeki altın bileziğin satış sayfasının linkini, programın ardından tanınmış moda yazarlarına göndererek, ürünün tanıtımını yapmak istedi.

Haberin duyulmasının ardından sosyal medyada Ivanka’nın babasının pozisyonunu kullanarak para kazanmaya çalıştığı yorumları yapıldı. Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Ivanka Trump firması yöneticileri kamuoyundan özür dilerken, ürün linkinin standart satış protokolleri uyarınca yazarlara gönderildiğini, ancak bundan böyle benzer durumların yaşanmayacağını belirtti.

Ivanka Trump, Temmuz ayında gerçekleşen Cumhuriyetçi Parti kurultayında giydiği elbisenin internet üzerinden tanıtımını yaptığı için de yoğun eleştiri almıştı.Trump’ın 4 çocuğu, babalarının iktidarı döneminde aile işlerini yürütmeye devam edeceklerini açıklamışlardı.

Ekonomiyi donanmayla canlandıracak

Savunma kaynakları, Trump’ın başkanlığı döneminde Amerikan tarihindeki en büyük donanma hamlesini gerçekleştirmeyi planladığını söylüyor. Trump, halen donanmadaki gemi sayısını 272’den 350’ye çıkarmayı amaçlıyor. Trump’ın donanmadaki büyüme sayesinde onbinlerce kişiye iş imkanı sağlamaya çalışacağını belirten uzmanlar, savunma bütçesinde öngörülen devasa artışa Senato’nun nasıl tepki vereceğinin şimdilik belirsiz olduğunu vurguluyor.Trump’ın planını hayata geçirebilmesi halinde Amerikan donanmasındaki gemi sayısı, 1998’den bu yana ilk defa bu rakama ulaşacak.

Gazetecileri ekti!

Trump Salı akşamı, geceyi evde geçireceği açıklandıktan kısa süre sonra ailesiyle birlikte Manhattan’daki bir et lokantasına gitti. Trump’ın gazetecileri ‘atlatmak’ için yalan söylediği iddia edilirken, sözcüsü Hope Hicks, müstakbel başkanın yemek planından haberi olmadığını öne sürdü.

Beyaz Saray Trump’lara sade gelecek

Trump, 20 Ocak’ta yemin ederek başkanlık görevine resmen başlamasının ardından eşi Melania ve en küçük oğlu Barron ile birlikte Beyaz Saray’a taşınacak. Trump’ın halen ikamet ettiği, Manhattan’daki Trump Tower binasının 66’ncı katındaki dairesinin ise 4 yıl boyunca ne olacağı şimdilik bilinmiyor. Central Park manzaralı 3 katlı dairenin bugünkü değeri 100 milyon dolar. Ünlü tasarımcı Angelo Donghia’nın eseri olan dairede milyonlarca dolarlık sanat eseri ve özel tasarım mobilyalar bulunuyor. Mermer ve aynalarla kaplı olan dairenin, Fransa’daki ünlü Versailles Sarayı’ndan ilham alınarak tasarlandığı söyleniyor.

Yalancı Ted’i bakan yapacak

Trump’ın adalet bakanlığı için, adaylık yarışında rakibi olan Ted Cruz’u düşündüğü belirtiliyor. Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin aday belirleme sürecinde kendisine sert eleştirilerde bulunan Cruz’a ‘yalancı Ted’ lakabını takmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)