BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTrump'ın istemediği 4 isim de Melania'dan önce vatandaş olmuş----

Trump'ın istemediği 4 isim de Melania'dan önce vatandaş olmuş

Trump'ın istemediği 4 isim de Melania'dan önce vatandaş olmuş
16 Temmuz 2019 - 10:09 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Kongre'nin Demokrat Partili kadın üyelerine, kaos içerisindeki ülkelerine dönmeleri çağrısını yapmıştı. Trump'ın ırkçı tavrı eleştirilere neden olurken, eşi Melania'nın durumuna dikkat çekildi.

Donald Trump, Twitter'da yaptığı açıklamalarla 4 kongre üyesine karşı ırkçı bir tutum sergileyerek, beğenmiyorlarsa geldikleri ülkeye dönmelerini istemişti. 

Trump'ın bu tavrı, ABD medyasında eleştirilere neden oldu. Eleştirilerin odak noktasında ise Trump'ın eşi Melania'nın ABD vatandaşlığını kazandığı yıl yer aldı.

CNN'de görev yapan gazeteci Jake Tapper'ın dikkat çektiği bilgilere göre, Trump'ın hedefindeki isimler arasında yer alan 3'ü ABD'de dünyaya gelmişti.

Hedefteki isimler arasında yer alan, çocukluğunda ABD'ye göç eden Somali asıllı Ilhan Omar da 17 yaşındayken, 2000 yılında ABD vatandaşı olmaya hak kazanmıştı.

ABD Başkanı Trump'ın eşi Melania ise vatandaşlığa Trump ile evlendikten bir yıl sonra (36 yaşındayken), 2006 yılında hak kazanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)