BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın avukatı umutlu: Davayı kazanacağız----

Trump'ın avukatı umutlu: Davayı kazanacağız

Trump'ın avukatı umutlu: Davayı kazanacağız
02 Ağustos 2023 - 22:57 www.finansgundem.com

Trump'ın savunma avukatlarından John Lauro, suçlamaların "ifade özgürlüğü ve siyasi konuşmaya saldırı" olduğunu iddia etti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a, "ABD'yi yanıltmak için komplo kurma", "resmi bir soruşturmayı engellemek için komplo kurma", "resmi bir soruşturmayı engellemeye teşebbüs" ve "seçmenlerin anayasal haklarını kullanmalarını engellemek için komplo kurma" suçlamaları yöneltildi.

AA'da yer alan habere göre, Trump'ın savunma avukatlarından John Lauro, Trump soruşturmalarına özel yetkili uzman olarak atanan Savcı Jack Smith'in davayla ilgili hızlı bir yargılama süreci talep etmesinin "absürt" olduğunu savunarak, tüm kanıtları değerlendirme ve gerçeklerin ne olduğunu anlaması için Trump'a zaman verilmesi gerektiğini belirtti.

Trump'a uygulanan muamelenin adil olmadığını, suçlamaların "ifade özgürlüğü ve siyasi konuşmaya saldırı" olduğunu öne süren Lauro, davayı kazanacaklarını söyledi. 

Trump'tan teşekkür: Daha önce bu kadar destek görmemiştim

Diğer yandan Trump, kendi sosyal medya platformu TruthSocial'da yaptığı paylaşımda, kendini destekleyenlere teşekkür etti. "Hiçbir konuda daha önce bu kadar destek görmemiştim" diyen Trump, son üç yıldır ABD'de yolsuzluk, skandal ve başarısızlığın hakim olduğunu ve ülkesinin geriye gittiğini savundu.

Trump'a 4 yeni suçlama

 

Trump'a açılan davaların masrafları için fon oluşturulacak

 

Trump'tan Biden'a: ABD ordusunu felakete sürüklüyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)