BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump’a sabıka fotoğrafı piyangosu----

Trump’a sabıka fotoğrafı piyangosu

Trump’a sabıka fotoğrafı piyangosu
27 Ağustos 2023 - 10:12 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve sabıka fotoğrafı çekilen ABD'nin eski başkanı Trump, sabıka fotoğrafı sayesinde milyonlarca dolar kazandı.

2020 yılında ABD'nin Georgia eyaletindeki seçim sonuçlarını bozma çabalarıyla ilgili 13 ağır suçla karşı karşıya kalan ve sabıka fotoğraflı ilk ABD başkanı olarak tarihe geçen eski ABD Başkanı Donald Trump gündemdeki yerini koyuyor. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran sabıka fotoğrafı, gelecek yıl yapılacak seçimler öncesinde Trump’ın elini güçlendirdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, bu fotoğrafı gelecek yıl yapılacak seçimler öncesinde propaganda aracı olarak kullanan 77 yaşındaki Trump, seçmenin dikkatini çekti. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçiler’in adayı olmayı planlayan Trump’ın bu fotoğraftan sonra 7.1 milyon dolar bağış topladığı ve gelir elde ettiği belirtildi.

700 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Trump’ın cuma günü 4.18 milyon dolar bağış topladığı belirtilirken, hafta sonuyla birlikte bu rakamın arttığı kaydedildi.

Trump’ın sabıka fotoğrafı zengin etti: Milyonlarca dolar kazandı

ANKETLER NE DİYOR?

Öte yandan bu fotoğraf ve Trump’ın sonrasındaki açıklamaları da gündemden düşmüyor… Yapılan anket çalışmalarında, Trump’ın Cumhuriyetçiler arasında en çok oy alan aday olduğu görüldü.

Trump’ın yapılan anketlerde oyların yüzde 55’ini aldığı ve kendisine en yakın rakibin ise Ron DeSantis olduğu kayıtlara geçti. DeSantis ise oyların yüzde 14’ünü aldı.

İDDİANAME 14 AĞUSTOS'TA AÇIKLANMIŞTI

Georgia'nın Atlanta kentinde, “eyaletteki 2020 başkanlık seçimi sonuçlarına müdahale girişimi” iddiasını uzun süredir soruşturan Fulton bölgesi savcılarının sundukları deliller ve tanık ifadelerinin ardından Trump'a yeni suçlamalar isnat edilen iddianame 14 Ağustos'ta kamuoyuna açıklanmıştı.

98 sayfalık 41 suçlamanın yer aldığı iddianamede, Trump'a 13 suç isnat edilmişti.

Trump'ın yanı sıra aralarında eski avukatları Rudy Giuliani ile eski Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Mark Meadows'un da bulunduğu 18 kişiye daha suçlama yöneltilmişti.

Davalıların en geç yarın öğle saatine kadar teslim olması gerekiyor.

Trump, ülke tarihinde sabıka fotoğrafı çekilen ilk ABD başkanı oldu

 

ABD eski başkanı Trump, tutuklanacak!

 

Trump, yeni kanıtlar için düzenleyeceği basın toplantısını iptal etti

 

Trump'tan 'çürütülemez rapor' çıkışı: Pazartesi duyuracağım

 

Trump: Yargıç Chutkan beni parmaklıklar ardında görmek istiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)