BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Putin seçimleri kazanmamı istemiyor----

Trump: Putin seçimleri kazanmamı istemiyor

Trump: Putin seçimleri kazanmamı istemiyor
25 Mayıs 2020 - 12:24 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya lideri Vladimir Putin’in kendisinin önümüzdeki kasımda yapılması planlanan seçimleri kazanmasını istemediğine inandığını belirtti.

Full Measure adlı televizyon programında gazeteci Sharyl Attkisson’a konuşan Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisinin önümüzdeki kasımda yapılması planlanan seçimleri kazanmasını istemediğine inandığını ifade etti.

“Beni beğeniyor, fakat seçimleri kazanmamı istemediğini düşünüyorum” diyen Trump, Çin yönetiminin de seçimlerde zafer almasını istemediğini sözlerine ekledi.

Trump daha önce Rusya ile ‘gizli anlaşma’ yaptığı hakkındaki suçlamalar ortamında ‘hiç kimsenin Rusya’ya karşı kendisi kadar sert olmadığını’ defalarca söylemişti. Yürütülen soruşturma sürecinin sonunda Rusya ile gizli anlaşmanın olmadığı ortaya çıkmıştı.

Trump’ın yeni dönem için aday olacağı ABD’deki başkanlık seçimlerinin önümüzdeki kasımda yapılması planlanıyor. (Sputnik)

Rusya'da ölüm oranı neden düşük?

İngiliz basınından Başbakan Johnson'a danışman tepkisi

Rusya’da ekonomi ne zaman normalleşir?

Roubini: Ekonomi 10 yıl daha depresyonda

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)