BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump-Kim görüşmesinin tarihi belli oldu----

Trump-Kim görüşmesinin tarihi belli oldu

Trump-Kim görüşmesinin tarihi belli oldu
26 Eylül 2018 - 15:19 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Başkan Trump ile Kuzey Kore lideri Kim'in yüksek ihtimalle gelecek ay yeniden bir araya geleceğini duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump, geçen yıl defalarca nükleer savaşın eşiğine geldiği Kuzey Korelideri Kim Jong-un ile gelecek ay yeniden buluşuyor.

Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, beklenen zirvenin büyük olasılıkla önümüzdeki ay gerçekleşeğini duyurdu. Pompeo'nun verdiği bilgiye göre, randevunun yeri için taraflar halen çalışıyor.

Gelişmeyi, uluslararası haber ajansı Reuters 'son dakika' koduyla geçti.

Başkan Trump, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ikinci zirvenin kısa süre içerisinde gerçekleşecek gibi göründüğünü söylemişti.

Görev başındaki bir ABD Başkanı ile Kuzey Kore liderinin ilk buluşması, Singapur'da Haziran ayında gerçekleşmiş, Kim ve Trump el sıkışıp kameralara poz vermişti. İki lider, Kore Yarımadası'nın nükleer silahlardan arındırılması için anlaşmaya varmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)