BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTrump ikna edemedi İsveç’e sinirlendi----

Trump ikna edemedi İsveç’e sinirlendi

Trump ikna edemedi İsveç’e sinirlendi
27 Temmuz 2019 - 09:22 www.finansgundem.com

İsveç’in başkenti Stockholm’de verdiği bir konser sonrası karıştığı yaralamalı sokak kavgası nedeniyle 5 Temmuz’dan bu yana hapiste tutulan ünlü rap şarkıcısı ASAP Rocky’nin serbest bırakılmayacağı açıklandı.

ABD Başanı Donald Trump’ın geçen hafta İsveç Başbakanı Stefan Löfven’i telefonla arayarak, ASAP Rocky’nin serbest bırakılması için kefil olma çabası da fayda etmezken, savcı ünlü sanatçıyla birlikte yanında bulunan iki kişinin önümüzdeki salı günü adam yaralamak ve şiddetten yargılanacaklarını belirtti.

Savcının bu açıklamasının ardından ABD Başkanı Trump önceki akşam Twitter’den İsveç Başbakanı Löfven’i konuya müdahale etmemekle suçlayarak “kendisini hayal kırıklığına uğrattığını” yazdı. İsveç için birçok şeyler yaptıklarını belirten Trump, “İsveç ABD’deki Afro Amerikalıları ihmal etti. ASAP Rocky’nin görüntülerini izledim, tahrik edilip saldırıya uğrayarak kavgaya dahil oluyor. Amerikalılara adil davranın” ifadelerini kullandı.

İsveç Başbakanı Stefan Löfven, Trump’ın tepkisine sessiz kalıp yorum yapmazken, basın sekreteri Mikael Lindström, “Hükümetin yargıya müdahale edemeyeceğini ve İsveç’te yasalar önünde herkesin eşit olduğunun açıkça bildirildiğini” söyledi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)