BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Eğer bize yakın bir yere gelir ise yeniden IŞİD ile savaşırız----

Trump: Eğer bize yakın bir yere gelir ise yeniden IŞİD ile savaşırız

Trump: Eğer bize yakın bir yere gelir ise yeniden IŞİD ile savaşırız
07 Ekim 2019 - 14:55 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump "Biz 7 bin mil ötede yaşıyoruz ve eğer bize yakın bir yere gelir ise yeniden IŞİD ile savaşırız" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin tuhafa ve sonu gelmeyen, çoğu kabileler arasında olan, savaşlardan çıkmasının ve askerlerini eve geri getirmesinin zamanının geldiğini söyledi.
Amerikan askerlerinin Suriye'den çekilmesine ilişkin Twitter'dan açıklama yapan Trump, "Bizim için faydalı olan yerlerde savaşacağız ve sadecekazanmak için savaşacağız. Şimdi, Türkiye, Avrupa, Suriye, Irak, İran, Rusya ve Kürtler'in durumu çözmeleri ve yanıbaşlarında yakalanan IŞİD savaşçıları ile ne yapmak istediklerine karar vermeleri gerekli. Biz 7 bin mil ötede yaşıyoruz ve eğer bize yakın bir yere gelir ise yeniden IŞİD ile savaşırız" ifadelerini kullandı.

Trump açıklamasında ayrıca, IŞİD ile savaş için Kürtler öncülüğündeki güçlere destek vermenin çok maliyetli olduğunu söyledi.

Trump, "Kürtler bizimle birlikte savaştılar, ancak biz onlara bunu yapmaları için çok büyük miktarda para ve ekipman verdik. Onlar, on yıllardır Türkiye ile savaşıyorlardı" dedi.

Türk yetkili: Operasyon için ABD'nin çekilmesi beklenecek

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)