BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump ailesinde tuvalet krizi: Gizli Servis ajanları...----

Trump ailesinde tuvalet krizi: Gizli Servis ajanları...

Trump ailesinde tuvalet krizi: Gizli Servis ajanları...
15 Ocak 2021 - 20:32 www.finansgundem.com

Washington Post, Trump'ın danışmanlığını da yapan kızı Ivanka ile damadı Jared Kushner'in kendilerini korumakla görevli Gizli Servis ajanlarına evdeki tuvaletleri kullandırmadığını iddia etti

Donald Trump'ın son günlerine Kongre saldırısı, sosyal medyada yasaklanma, ikinci azil kararının damga vurduğu olaylarla dolu ABD Başkanlığına, giderayak, kızıyla damadının yeni bir skandalı eklendi. The Washington Post gazetesi, Trump'ın Ocak 2017'de Beyaz Saray'a taşınırken yanında danışman olarak getirdiği kızı Ivanka Trump ile damadı Jared Kushner'i korumakla görevli Gizli Servis ajanlarının tuvaleti kullanmakla ilgili büyük sorun yaşadıklarına dair çok ayrıntılı bir habere yer verdi.

Haberde Trump'ın başdanışmanı Kushner ile danışmanı Ivanka'nın kaldıkları malikanede bulunan çok sayıda tuvaletin, onları korumak için gerekirse göğüslerini siper etmekle görevli, aralarında kadınların da bulunduğu Gizli Servis ajanları tarafından kullanılmasına izin vermediği iddia edildi.

Kanun uygulayıcılar: Duyulmuş şey değil

Komşulara ve güvenlik yetkililerine dayandırılan haberde, "Çiftin kaldığı evdeki yarım düzine tuvaleti kullanmama talimatı verilen Gizli Servis ajanları, aylar boyunca görev başındayken kullanabilecekleri güvenli tuvalet aramak zorunda kaldı" denildi.

Bir güvenlik yetkilisi "Bir Gizli Servis ajanının girecek tuvalet bulmaya çalıştığını ve uzun uzun aramak zorunda kaldığını  hayatımda ilk kez duydum" dedi. 

Portatif tuvalet ya da kapı kapı dolaşma

Habere göre Ivanka Trump-Jared Kushner'i korumakla görevli ajanlar, aylarca acil ihtiyaçlarını gidermek için portatif tuvalet kullanmak ya da Başkan Yardımcısı Mike Pence ve eski Başkan Barack Obama'nın evlerinin kapısını çalmak zorunda kaldı. 

Ayda 3000 dolarlık kirayı vergi mükellefleri ödüyor

Federal hükümet, şikayetler üzerine nihayet Eylül 2017'de Gizli Servis ajanlarının tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri için bodrum katında bir stüdyo daire tuttu.

Bunun ayda 3000 dolarlık kirası ise vergi mükellefleri için yeni bir külfet oldu.

Yalanlama düellosu

Beyaz Saray Sözcüsü'nün iddiayı yalanlaması üzerine WPost "Durumdan haberdar kanun uygulayıcı memurlar, ajanların ailenin malikanesine alınmadığını söyleyerek bu yalanlamaya itiraz etti" açıklamasını yaptı.

Beyaz Saray Başkanlık Asistanı Avi Berkowitz ise haberi 'yalan' diye niteleyen tweet attı.

"Haber hiçbir zaman mantıklı gelmedi ve kesinlikle doğru değildi. Şimdi artık Gizli Servis tarafından bile yalanladı" diyen Berkowitz, haberin kendi içinde iddainın yalanlandığına dair bir ekran görüntüsü paylaştı. 

Biden'dan Trump'ın ekibinden bir isme bakanlık teklifi

Trump kaçmaya mı hazırlanıyor?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)