BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump kaçmaya mı hazırlanıyor?----

Trump kaçmaya mı hazırlanıyor?

Trump kaçmaya mı hazırlanıyor?
14 Ocak 2021 - 09:51 www.finansgundem.com

Azil süreci işlemeye başlayan ve Kongre baskınının sorumlusu olarak gösterilen Trump’ın kaçış hazırlığı yaptığı söyleniyor

ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Trump’ın ABD Başkanı olarak son günlerini nerede geçireceği merak konusu olmuştu, iddialara göre Trump, Joe Biden yemin etmeden hemen önce, 19 Ocak’ta İskoçya’ya gidecek.

İddialar İngiliz The Guardian gazetesinde çıkan habere dayanıyor. Eğer Başkan Trump ülkeyi terk ederse bu ABD tarihi açısından eşi benzeri görülmemiş bir durum olacak.

İskoçya yerel basını, Turnberry golf sahası tatil beldesi yakınlarındaki Prestwick havaalanına, 19 Ocak'ta Beyaz Saray’a ait Boeing 757 tipi uçağın geleceğini yazdı.

Kasım ayı içerisinde ABD Hava Kuvvetleri tarafından bölgede yapılan keşif ve gözlem faaliyetleri bu iddiaları güçlendiriyor.Haberde, adı açıklanmayan bir kaynağın ‘Bu genellikle Trump'ın uzun bir süre bir yerde olacağının bir işaretidir.’ dediği aktarıldı.

Uzmanlar Boeing 757 tipi uçağın, Air Force One olarak adlandırılan ABD Başkanına tahsis edilmiş makam uçağından daha küçük olduğunu ve daha az dikkat çektiğini, uçağın Trump’ın eşi Melania Trump tarafından daha sık kullanıldığını belirtti. Beyaz Saray veya İskoçya’daki Prestwick havaalanı medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapmadı.

Trump'a bir darbede Snapchat'ten

 

Trump tarihe geçti! Temsilciler Meclisi'nde 2. kez azil kararı

 

New York Belediyesi'nden Trump kararı: Feshedilecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)