BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTRT’nin 400 muhabiri FETÖ’ye himmet vermiş----

TRT’nin 400 muhabiri FETÖ’ye himmet vermiş

TRT’nin 400 muhabiri FETÖ’ye himmet vermiş
25 Temmuz 2017 - 11:45 www.finansgundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, TRT’de görev yaparken ihraç edilen 21 kişi hakkında “Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) üye olmak” suçundan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın iddianamesinde, kollukça yapılan açık kaynak araştırmalarına göre FETÖ mensuplarının TRT’ye sızdığı ve büyük bir yapılanma oluşturduğu, kuruma yerleştirilen 400 muhabirden her ay düzenli “himmet” toplandığı belirtildi.

Öte yandan FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan eski TRT haber ve spor Dairesi Başkan Yardımcısı ve TRT Haber Kanal Koordinatörü Ali Ahmet Böken hakkında “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. (Milliyet)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin25 Temmuz 2017 12:14

    sadece koç üniversitesine Sarıyer de ormanı hem de ağaçları feda edilip peşkeş çekilirken hukuki hiç bir yaptırım yapmayan ve yapamayan zihniyet mi AK PARTİ yi eleştirecek ? dahası mı ..... oooooo... seka ve arsası mı, CYDD verilenler mi .... neyse işi uzatmayalım ez cümle Türkiyemizin her karışı... utanmak bile size yakışmaz... bir not : aynı zihniyet 90 larda petkim özelleştirme süreci start verildiğinde aynen şunu söylemişti : petkimi bedava verseniz almayız zira ZARAR EDİYOR .... NASIL ZARAR EDİYORSA VE HANGİ ŞARTLARDA ALACAKLARSA ... SANKİ TEK KRİTER ZARAR ETMESİYMİŞ GİBİ...

  • Himmet ne ki25 Temmuz 2017 11:59

    Ankara'yı parsel parsel verenler.Istanbul da imar rantları ne istedin de vermedik.