BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTroyka 4. kez İspanya'da----

Troyka 4. kez İspanya'da

Troyka 4. kez İspanya'da
23 Eylül 2013 - 10:09 www.finansgundem.com

Troyka heyeti ekonomik krizle mücadele eden İspanya'da yeniden yapılandırma çalışmalarını kontrol etmek için 4. ziyaretine başladı

AB Komisyonu, Avrupa Merkez Bankası ve Uluslararası Para Fonu'ndan oluşan Troyka heyeti, ekonomik ve mali krizle mücadele eden İspanya'da finans sisteminin yeniden yapılandırılması çalışmalarını kontrol etmek için Madrid'e 4. resmi ziyaretine bugün başladı.
Bankaları kurtarma yardımı olarak bilinen AB'den alınan 100 milyar avroluk kredi yardımının ardından geçen 1 yılı ve yapılan çalışmaları değerlendirecek olan Troyka heyeti, 4. değerlendirme raporunu eylül ayı sonunda, sonuç raporunu da kasım ayında açıklayacak. Geçtiğimiz hafta yaklaşık 15 İspanyol bankası ile toplantı yapan Troyka, bankaları kurtarma yardımının gelişiminin başarılı olduğunu duyurmuştu.
Troyka heyetinin Madrid'deki görüşmelerinde özellikle bankaların kredileri yeniden finansmanının sonuçları ve kredilerin gerçek durumları üzerinde duracağı belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)