BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrende öksürene korona kavgası----

Trende öksürene korona kavgası

Trende öksürene korona kavgası
09 Mart 2020 - 17:23 www.finansgundem.com

Korona virüs neredeyse tüm dünya ülkelerini sarmışken, Avustralya'dan gelen bir görüntü insanların virüs paniğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Geçen hafta, korona virüs salgını nedeniyle market raflarının boşaldığı ve tuvalet kağıdı kavgalarının yaşandığı Avustralya'dan ilginç bir görüntü daha geldi. ABD kanalında çalışan gazeteci Andy Park tarafından Sidney'deki tren yolculuğunda çekilen videoda, bir yolcunun ağzını kapatmadan öksürmesi sonucu tartışma çıkıyor.

Videoda, kadın yolcunun öksürmesinin ardından karşısında oturan erkek yolcu ağzını kapatmadan öksürmemesi uyarısında bulunuyor. Ancak dakikalar sonra, kadın yine ağzını kapatmadan bu sefer erkek yolcuya doğru öksürüyor. Bunun üzerine sinirlenen adam, 'Ciddi misin? Az önce bana doğru mu öksürdün?' diye soruyor.

Soruyu 'Evet' diye yanıtlayan kadın, kendisinde koronavirüs olmadığını belirtse de adam, 'Sizi daha az önce kibarca uyardım' diyerek hükümetin 'öksürürken ağzınızı ve burnunuzu kapatın' uyarısını hatırlatıyor.

Koronavirüs nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybettiği Avustralya’da 61 kişide koronavirüs tespit edildiği açıklanmıştı. Avustralyalıların, hastalık endişesi nedeniyle market raflarını boşaltmış ve ülkede tuvalet kağıdı stoklarının tükenmişti. Bazı marketlerde tuvalet kağıdı kavgaları yaşanırken, mizahi yönüyle bilinen NT News adlı gazete tuvalet kağıdı olarak kullanılması için fazladan sekiz boş sayfa basmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)