BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da şok----

Trabzonspor'da şok

Trabzonspor'da şok
11 Temmuz 2015 - 01:34 www.finansgundem.com

Bordo-mavili ekip TFF'ye yeni transferlerini bildirmedi. Trabzonspor, UEFA müsabakalarında yeni transferlerinden sadece birini kadroya alabilecek

Prosfeyonel Futbolcu Stattüsü ve Transfer Talimatı'nda yapılan revizyon nedeniyle kulüpler ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalırken ilk darbeyi Trabzonspor yedi.

Dün 17:00'ye kadar UEFA listesini TFF'ye bildirme süresi olan bordo-mavililerin, yeni transferlerin tescili için gerekli olan borçsuzluk ve muvafakatname yazısı konusunda yaşadığı sıkıntı nedeniyle yeni sezon için kadroya dahil ettiği oyuncuları listesine yazamadığı iddia edildi.
 
Bordo-mavililerin bu sıkıntıyı aşmasından sonra, oynayacağı UEFA müsabakasından bir gün önce talimatlar gereği yeni transferlerinden sadece bir tanesini kadroya dahil etme hakkı bulunuyor.
Bu gelişmenin ardından bordo-mavililerin yeni sezon öncesi transferlerinden Stephane M'bia, Alper Uludağ, Okay Yokuşu ve Özer Hurmacı'nın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda oynatamayacak.(Sporx)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)