BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor taraftarından Filistin yürüyüşü!----

Trabzonspor taraftarından Filistin yürüyüşü!

Trabzonspor taraftarından Filistin yürüyüşü!
14 Kasım 2023 - 14:24 www.finansgundem.com

Trabzonspor taraftar grupları, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 18 Kasım Cumartesi günü bir yürüyüş düzenleme kararı aldı.


Trabzonspor taraftar grupları, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etmek için 18 Kasım Cumartesi günü yürüyüş gerçekleştirilecek.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya gelen taraftar grupları adına basın açıklaması yapan Adem Söğüt, İsrail’in Filistin’deki vatandaşlara uyguladığı soykırımı uzaktan izleyen dünyaya mesaj vermek için bir araya geldiklerini söyledi.

Söğüt, yeni doğmuş bebeklerin ölüme mahkum edildiğini, evlerine hapsedilmiş ailelerin gökyüzünden yağan bombalarla katliama maruz bırakıldığı belirterek, “Her taraftan siyonist ve terörist İsrail ve onun hamisi Amerika tarafından ablukaya alınmış bir bölgede aç, susuz, imkansız bırakılmış fakat iman kuvvetiyle mücadele eden Filistin halkına ‘Biz de sizinleyiz.’ demek adına buradayız.” diye konuştu.

TÜM TRABZON HALKI VE FUTBOLCULARA ÇAĞRI

Tarih boyunca hem bölge hem de dünyadaki mazlum ve ezilenlerin yanında olmayı iman meselesi sayanların bugün de aynı anlayışla davranması gerektiğini ifade eden Söğüt, şunları kaydetti:

“Tüm Trabzon halkını 18 Kasım Cumartesi saat 16.00’da yapacağımız Filistin’e destek yürüyüşü için Atatürk Alanı’na davet ediyoruz.”

Söğüt ve beraberindekiler, gazetecilerin sorusu üzerine, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcuları da yürüyüşe beklediklerini söyledi.

AB: Filistinliler için bir devlet inşa etmeliyiz

 

İsrail’den yeni operasyon sinyali!

 

İsrail savaş sürecinde 8 milyar dolar borçlandı

 

Biden: İsrail, Gazze'deki hastanelere daha az müdahale etmeli

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Trz14 Kasım 2023 16:30

    Trabzonspor bir spor kulübüdür asla sporun dışında kalan kışkırtıcı hareketlere taraftar olmaz etkinlik kesinlikle iptal edilmelidir Burası Türkiye Cumhuriyetidir ortadogunun bataklıgından uzak durarak

  • Soru14 Kasım 2023 15:30

    Dinci terör örgütü 7 ekimde hangi hesapla sivillere çocuklara kadınlara masum insanlara saldırdı katletti