BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden: İsrail, Gazze'deki hastanelere daha az müdahale etmeli----

Biden: İsrail, Gazze'deki hastanelere daha az müdahale etmeli

Biden: İsrail, Gazze'deki hastanelere daha az müdahale etmeli
14 Kasım 2023 - 03:12 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden, Oval Ofis’te gazetecilerin, İsrail ordusunun Gazze’deki sivilleri ve sağlık kuruluşlarını hedef almasına yönelik sorularını cevapladı. Biden, İsrail'in hastanelere daha az müdahale etmesi gerektiğini belirtti

ABD Başkanı Joe Biden, saldırıların devam ettiği Gazze'deki hastanelerin korunması gerektiğini belirtti ve İsrail'den "sağlık kurumlarına daha az müdahale" beklentisini dile getirdi.

ABD Başkanı Biden, Oval Ofis’te gazetecilerin, İsrail ordusunun Gazze’deki sivilleri ve sağlık kuruluşlarını hedef almasına yönelik sorularını cevapladı.

“OLAN BİTENİ DİLE GETİRMEKTEN ÇEKİNMEDİM”

Biden, “Bildiğimiz gibi, olup bitenlerle ilgili endişelerimi dile getirmekten çekinmedim. Umudum ve beklentim, hastanelere yönelik müdahale eylemlerinin daha az olması ve İsraillilerle temas halinde kalmamızdır” dedi.

Beyaz Saray’da First Lady Jill Biden ile birlikte bir kadın sağlığı araştırma girişimine imza attığı sırada konuşan Biden, “Bu yüzden biraz umutluyum ancak hastanelerin korunması gerekiyor” dedi.

İsrail, Hamas tarafından kullanıldığını belirterek özellikle Şifa Hastanesi’nin yakınlarına geçen haftadan bu yana ağır saldırılar düzenliyor. Hamas ise İsrail’in bu iddiasını reddediyor.

Gazze'de korkunç bilanço: 11 bin 240 ölü

 

Oxfam: Gazze'de birçok gıda maddesinin tükendi

 

AB dışişleri bakanları toplandı: Gündem Gazze, Ukrayna ve Kafkasya

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.14 Kasım 2023 06:12

    BİDEN AÇIK AÇIK SİYONIZM DESTEKÇİSİ OLDUĞUNU AÇIKLADIKTAN SONRA İSLÂM DÜNYASINA BİR HAYRI OLMAZ YAHUDİLER DE ABD Yİ KENDİ ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA KULLANMAYA DEVAM EDERLER BU NEDENLE DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA SIĞINMIŞ SURİYELİ MÜSLÜMAN GENÇLER ÜLKELERİNE DÖNÜP ÜLKELERİNDE ÜSLER KURAN ABD ILE VE İSRAİL'E KARŞI SAVAŞMALIDIR ONLARI ÜLKELERİNDEN KOVUNCAYA KADAR MÜCADELE ETMELİDİR