BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor istifa ile sarsılabilir----

Trabzonspor istifa ile sarsılabilir

Trabzonspor istifa ile sarsılabilir
07 Mart 2013 - 10:51 www.finansgundem.com

Başkan Sadri Şener gece Trabzon'a geldi

Trabzon'da 2-0'lık Kasımpaşa şokunun ardından teknik direktör Tolunay Kafkas, Beşiktaş maçı öncesi operasyona gitti. Sabah'ın haberine göre, önceki gece başkan Sadri Şener ile özel bir zirve gerçekleştirip, dün de futbolcularıyla tek tek görüşen Kafkas, bu yüzleşme sonrası Emerson, Janko ve Yasin'i kadro dışı bıraktı. Operasyonda üç futbolcunun söylemleri etkili oldu. Janko'nun artık Trabzon'da kalmak istemediğini belirtip, menajerine "Bana kulüp bul" talimatı vermesi, Emerson'un Kafkas'a "Beni bir oynatıp, bir maç sonra kenara atacaksanız kadroya almayın" çıkışı, Yasin'in de oynamadığı ve Trabzon'un yenildiği bir maç sonrası "İlahi adalet tecelli etti" sözleri operasyonu tetikledi.
İKİNCİ KASIMPAŞA ŞOKU...
Trabzon 2009-10 sezonunda da Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmiş, 5 futbolcu kadro dışı bırakılırken, teknik direktör Hugo Bross görevden ayrılmak zorunda kalmıştı.
HEYECAN BİTMİŞ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener dün gazetecilerle sohbet etti. İşte Şener'in açıklamaları:
* Üzücü bir noktadayız. Burada kim suçlu kim suçsuz ayırt etmek mümkün değil ama başarısızlığın sorumluluğu en başta bana ait.
* Bazı tedbirleri almakta geç kaldık. Hoca değişiklikleri daha önce olmalıydı. Devre arasından önce olmalıydı ki çözüm üretebilelim.
* Geçenlerde Burak bir gol attı, hocasına bir koşuş hızı var, ben öyle bir şey görmedim. Biz Kasımpaşa maçında golü atıyoruz, hakem golü vermiyor. Halil sadece eliyle gösteriyor. Heyecan bitmiş, heyecan kalmamış. Futbolcular sorumluluk almıyor. Taç atmaya bile öylesine gidiyorlar.
Yıldırım Bey ile görüştüm
* Benim demeç verme şeklim biraz sivri oluyor, hemen ceza alıyorum. Bu sene çok ceza aldım.
* En sonunda Federasyon Başkanı Yıldırım Bey (Demirören) ile görüştüm. Artık bu hakem konusunda canımızı yakmazsanız memnun olurum dedim.
* Kasımpaşa maçından sonra 4-5 kişiyi kadro dışı bırakmıştık. Yine aynı kararı alabiliriz. Faydası olmayacaksa harici bırakırsın.
Beşiktaş'a kaybedersek...
* Beşiktaş maçında kötü bir sonuç alırsak ne yapacağımızı şimdiden planlamamız lazım. Oyuncu için değil, kendimiz için konuşmalıyız. Halk çok isterse... Mesela biz gittik, seçim süresi 20-25 gün hukuki süreci var. 10 maçın kalmış, nasıl oynayacaksın.
* Beşiktaş maçı son şans değil. Futbolcularla tek tek konuşuyoruz. Bu maçı kazanmalıyız.
Sorunumuz psikolojik
* Bu hafta oynayacağımız Beşiktaş maçında alacağımız galibiyet psikolojik olarak işi yoluna sokar. Bizim sorunumuz psikolojik. Bu maçı kazanırsak bazı şeylerin düzeleceğini düşünüyorum.
* Trabzonspor çok büyük bir camia. Biz bu zor günleri aşarız. Aşmamız da lazım. Buna herkes inansın.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)