BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor için 80 milyon euro kredi iddiası----

Trabzonspor için 80 milyon euro kredi iddiası

Trabzonspor için 80 milyon euro kredi iddiası
11 Şubat 2015 - 10:50 www.finansgundem.com

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, bu sezon rekor sayıya ulaşan transferlerin maddi kaynağı için önemli bir iddiada bulundu

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener bu konu, Erkan Zengin transferi ve bordo-mavili kulübün mali durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sezon rekor sayıda gerçekleşen transferlerin kaynağı için büyük bir iddiada bulunan Sadri Şener, "Trabzonspor maddi açıdan iyi gitmiyor. 60 ila 80 milyon Euro arası kredi almışlar bildiğim kadarıyla. Bu, hangi para ile ödenecek bunu bilmiyorum. Son aldıkları para sermaye artışından" dedi.

BU GİDİŞATLA ŞAMPİYON OLUNMAZ

Sadri Şener kendi zamanında harcadığı transfer ücretleri için eleştirilmesine de net cevap verdi. "Harcadığım paralar ile yok olmuş bir Trabzonspor'u ayağa kaldırdım" diyen Şener, mevcut yönetimin yaptığı transferler ile net şekilde şampiyonluk beklenmesi gerektiğini söyledi. "Bu transferler ile şampiyonluk beklerim. Fakat bu gidişat ile olmaz. Bu ekonomiyi kaldırmak için en az 3 defa Türkiye Ligi şampiyonu olacaksın. şampiyonlar ligi'ne katılıp tur geçmen lazım ki her senede 25-30 milyon Euro kazanıp aldığın paraları ödeyebilesin" diyerek sözlerini noktaladı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)