BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrabzon'da ortalık savaş alanına döndü----

Trabzon'da ortalık savaş alanına döndü

Trabzon'da ortalık savaş alanına döndü
10 Mart 2014 - 23:23 www.finansgundem.com

Maçın tatil edilmesi sonrasında olaylar sürdü. Taraftarlar Fenerbahçe soyunma odasını basmak istedi. Konuk kafile 4 saat soyunma odasında mahsur kaldı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmanın, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle tatil edilmesinin ardından olaylar yaşandı. Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticiler, maçın tatil edilmesinin ardından 4 saat boyucan soyunma odasında bekledi. Dışarıdaki kalabalık dağıtılamayınca Fenerbahçe kafilesi, camları perdeyle kapalı polis aracıyla stadı terk etti. 

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın, sahaya attıkları yabancı maddeler nedeniyle maçın hakemi Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmesi sonrası, bazı taraftarlar protokol tribü çıkışında toplandı.

Bu kişilerin, stat çevresi ve protokol tribünü önünde bekleyenlere taş ve çeşitli cisimler atmaya başlaması üzerine takviye çevik kuvvet ve güvenlik güçleri olay yerine geldi.

Protokol tribünü çevresinde güvenlik şeridi oluşturan polis ekipleri, olayların devam etmesi üzerine taraftarlar dağıtmaya başladı. Bazı grupların dağılmaması üzerine polis, biber gazı kullandı. Biber gazı nedeniyle çok sayıda polis ve taraftarın etkilendiği gözlendi. Stat çevresinde bekleyen gruplar, bazı yerlerde oluşturdukları barikatlarda ateş yaktı.

STAT ÇEVRESİNE TAKVİYE

Stat çevresine çok sayıda takviye polis gelirken "Akrep" diye tabir edilen araçlar da bölgeye getirildi. Bazı taraftar grupları stat çevresinde beklemeye devam ederken çevik kuvvet ekipleri de bu kişileri uzaklaştırmak için hazırlık yaptı. Öte yandan, atılan cisimler nedeniyle çok sayıda polis yaralandı. Polisler, çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

4 SAAT SONRA STATTAN AYRILABİLDİLER

Yaklaşık 4 saat Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki soyunma odasında, emniyet güçlerinin stat çevresinde ve protokol çıkışındaki güvenliği sağlamasını bekleyen Fenerbahçe kafilesi, bordo-mavili taraftarlar dağılmayınca stadın farklı bir noktasından çıkarıldı. Stat içerisindeki ambulans ve itfaiye araçlarının giriş yaptığı noktaya gelen polis midibüsüne binen Fenerbahçe kafilesi, perdeleri kapalı araçla stattan ayrıldı. Bu sırada bazı taraftarlar taş atarken, Fenerbahçe kafilesine polisler eskort etti. Trabzonspor kafilesi de Fenerbahçe kafilesinden önce aynı noktadan stadı terk etti.

Fenerbahçe takımı sorunsuz bir şekilde havalimanına ulaşıp, güvenlik kontrolünden geçerek içeri girdiler.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)