BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrabzon'da 3 limanın derinliği artırılıyor----

Trabzon'da 3 limanın derinliği artırılıyor

Trabzon'da 3 limanın derinliği artırılıyor
26 Nisan 2023 - 12:35 www.finansgundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesindeki limanda Mimar Sinan Gemisi tarafından derinlik artırma çalışmalarına başladığını belirtti. Gemi, daha sonra Beşikdüzü ve Yoroz limanlarına geçecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da büyük balıkçı teknelerinin yoğun kullandığı Çarşıbaşı Limanı'nda, derinlik artırma ve dip temizliği için Mimar Sinan gemisi tarafından çalışma başlatıldığını bildirdi.

Trabzon'da ulaşımın tüm modlarında hız kesmeden çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Karaismailoğlu, "Samsun Denizdibi Tarama Başmühendisliği envanterine kayıtlı tarama ve taşıma yapabilen Mimar Sinan gemimiz Çarşıbaşı'nda tarama faaliyetine başladı. Gemimiz daha sonra Beşikdüzü ve Yoroz'da çalışmalarına başlayacak. Böylece, balıkçı gemileri barınağa daha rahat yanaşabilecek. Rıhtım boyunca 50 santim olan derinlik 3 metreden başlayarak, barınak içlerine doğru 5 metreye çıkacak. Toplamda 5 bin metreküp dip malzemesi çıkarılması öngörülmektedir. Barınak girişinde oluşan dip topuğunu da almış olacağız" dedi.

Trabzon depreme hazırlanıyor: Riskli bloklar yıkılacak

 

Trabzon'da bazı uçak seferleri iptal

 

Trabzon'da isale hattı böyle patladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)