BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTopbaş: Bütün aksilikler giderildi----

Topbaş: Bütün aksilikler giderildi

Topbaş: Bütün aksilikler giderildi
28 Ekim 2013 - 20:54 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Marmaray’da teknik sıkıntı olduğu yönündeki iddiaları cevapladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Marmaray projesinde ileri bir teknoloji kullanıldığını ifade ederek, "Test sürüşleri başarılı. Test sürüşleri kazaları gidermek adına var. Bu testlerde olası her ihtimal dikkate alındı. Bütün aksilikler giderildi. Şu anda bir problem olmadığı bilgisi bize geldi. Bir sıkıntı yok." dedi.
"BÜTÜN AKSİLİKLER GİDERİLDİ"
Marmaray'ın açılışı için İstanbul'a gelen Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile Çırağan Sarayı’nda görüşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Topbaş, toplantı sonrası bir açıklama yaptı.
Marmaray’da teknik sıkıntı olduğu yönündeki iddiaları cevaplayan Topbaş, "Projede, ileri bir teknoloji kullanıldı. Asrın projesi cumhuriyetimizin 90. yılını taçlandıracaktır. Önemli bir proje. 90. Yılımız hayırlı olsun. Bütün hassasiyetler düşünüldü. 12 buçuk kilometrelik tünel. Boğazın 60 metre altından geçen bir sistem. Japon teknolojisi ile gerçekleştirildi. Her türlü ciddiyetle ihtimaller dikkate alındı. Mühendislikteki esas sanat riskleri sıfırlama olgusudur. Test sürüşleri başarılı. Test sürüşleri kazaları gidermek adına var. Bu testlerde olası her ihtimal dikkate alındı. Bütün aksilikler giderildi. Şu anda bir problem olmadığı bilgisi bize geldi. Bir sıkıntı yok. Proje, İstanbulumuza güzel hizmet verecek. Dünyanın dikkatini çeken önemli bir ulaşım hizmeti." dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vAt29 Ekim 2013 13:11

    hızlandırılmış trenlerde de hiç bir sorun yok deniyordu.. sonrasını gördük, 120 ölü ... suçlanan gariban bir makinist oldu, deliller bile bir saat içinde toplanıp yok edilmişti!!!