BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTop Kuzey Irak ve merkezi yönetimde!----

Top Kuzey Irak ve merkezi yönetimde!

Top Kuzey Irak ve merkezi yönetimde!
03 Aralık 2013 - 11:14 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Yıldız, Türkiye'nin Irak konusunda üzerine düşeni yaptığını ve pozitif bir tutum ortaya koyduğunu belirtti

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bağdat’la yapılan enerji temaslarını değerlendirdi. Ankara’da düzenlediği basın toplantısında Yıldız, Türkiye’nin Irak konusunda üzerine düşeni yaptığını ve olumlu bir tutum ortaya koyduğunu belirtti. Enerji Bakanı, "Top Merkezi Irak ve Kuzey Irak hükümetindedir. İnşallah kendileri anlaşırlar ve bize de iyi bir haber verirler, diye düşünüyorum" dedi.

ARALIK’TA UZLAŞMA UMUT EDİYORUM
Yıldız, Kuzey Irak ile merkezi yönetimin Aralık içinde uzlaşmasını umut ettiğini de söyledi. Enerji Bakanı, “Kerkük-Yumurtalık hattı şu an tam kapasite çalışamıyor. Gelecek her türlü petrolle desteklemeliyiz. Kuzey Irak petrollerinin eklenmesiyle kapasite günlük 600 bin varil civarı artar” diye devam etti. Yıldız, "Merkezi Irak Yönetimi ile ortak çalışma grubu kurduk, projeler üzerinde çalışılıyor" diye devam etti.

FİYATLAMALAR KENDİ MEKANİZMALARI İÇİNDE DEVAM EDİYOR
Enerji Bakanı, LPG’ye gelen zammı da değerlendirdi. Yıldız, “LPG ve diğer ürünlerde fiyatlama mekanizmaları serbest piyasa şartları içinde devam ediyor” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)